FOTO by Stradivarius

Moda

Najšarenije cipele sezone dolaze iz Stradivariusa!

Viktoria Mikulić 02. lipnja 2022.

Poznati high street brend lansirao je salonke u 10 vibrantnih boja…

Ljeto je rezervirano za jarke boje. To se nužno ne mora odnositi na cjelokupan outfit, već je dovoljan jedan modni detalj kao finalan touch kompletnom looku.

Netko će razliku učiniti upečatljivom torbicom, neki će se istaknuti predimenzioniranim komadom nakita ili efektnom maramom u kosi, a mi ćemo svu pozornost usmjeriti na cipele. Jer ništa ne osvaja više od para upečatljivih potpetica…

Stradivarius svakog tjedna izbaci nekoliko chic noviteta zbog kojih je uvijek red ispred njihovih trgovina, jer su cjenovno pristupačni i u skladu s najnovijim modnim trendovima.

Na njihovim policama uvijek pronađemo nešto originalno, a ovog puta oduševile su nas salonke u 7 različitih boja.

Jedna ljepša od druge, istaknut će se na svakom partyju poput bijele haljine na crvenom tepihu. Više ne morate brinuti što ćete odjenuti kako bi ostavili najbolji dojam, jer će ove cipele s potpeticom odraditi sav posao.

Savršeno će pristajati uz mnoštvo različitih odjevnih predmeta, a ako želite da u potpunosti dođu do izražaja, kombinirajte ih uz nježne pastelne boje.

Neon zelene, narančaste, crne, lila, kričavo roze, tamnozelene ili plave, koje biste nosili uz omiljene ljetne lookove? Nama su neon zelene nekako najatraktivnije jer ipak je riječ o hit boji sezone koja mora ugledati svjetlo dana duž Jadranske obale.

Njihova cijena iznosi 199,90 kuna, a pronaći ih možete na LINKU!