FOTO by Sinsay

Dekor

Najprodavanije Sinsay keramičke šalice dostupne za manje od 3 eura!

Viktoria Mikulić 26. lipnja 2024.

Bestselleri koji su i dalje IN…

Sinsay je high street brend koji nas svakog tjedna počasti zanimljivim stvarčicama, a osobito smo zaluđeni njihovom home dekor rubrikom.

Ako ste proteklih godina propustili uhvatiti profinjene Sinsay šalice, dobra je vijest da su ponovno dostupne i to po cijenama od 2,49 do 2,99 eura. Zašto su ove šalice toliko zaludile žene?

Sinsay šalice od 17,90 kuna koje izgledaju skupocjeno!

Zato što njihov dizajn izgleda božanstveno i možemo kombinirati različite boje, a da pritom ne potrošimo čitavo bogatstvo. Ovi ljupki modeli idealne su veličine za kavu s mlijekom ili cappuccino, a ono što ih čini toliko elegantnima je zlatni rub i ručka u jednakom tonu.

Od jutarnjeg ispijanja kave s jačom polovicom do popodnevnog trač partija s najboljim prijateljicama, ove su šalice idealan saveznik za lijena jutra i bezbrižna popodneva.

One dolaze u sivoj, bež, rozoj i bijeloj boji i osim što je najbolje kupiti ih za sebe, također su idealan poklon za različite prigode poput useljenja, godišnjice braka, rođendana i slično.

Iako svatko od nas ima svoju najdražu šalicu koje se ne odriče ni pod koju cijenu, to ne znači da ponekad ne možemo uživati u nečem drugačijem.

Ako i vi smatrate da su ove Sinsay šalice odlična vrijednost, onda ih svakako potražite unutar njihove online trgovine.