FOTO by PR

Zabava

Najpoznatiji krov u gradu i ovog ljeta u znaku Corona Sunsets Sessions

PR 16. lipnja 2020.

Najinstagramičnija destinacija u gradu najbolji je bijeg od vrućine gradskog asfalta...

After work osvježenje, bijeg od gradskog asfalta i tople ljetne večeri prve su asocijacije na Corona Sunsets Sessions, događaj koji se svake sezone nestrpljivo iščekuje.

Skrivena lounge oaza,idealna za ugodna ljetna druženja na skrivenom krovu u središtu grada, ove sezone otvara svoja vrata na više od mjesec dana.

Krov Zagrebačkog plesnog centra tako 26. lipnja ponovno postaje omiljeno mjesto u gradu na koje ćete se sigurno vraćati po hladno osvježenje i dobru zabavu.

Globalno poznati event, koji je u svoja tri zagrebačka izdanja osvojio i Zagrepčane i turiste, ove sezone spremno čeka ljubitelje hladne Corone i uživanja u odličnoj i opuštenoj atmosferi.

Barovi na krovovima zgrada u svijetu su već neko vrijeme hit, stoga ne čudi da je ovaj zagrebački rooftop već prve sezone postao omiljena ljetna destinacija i pravo chill mjesto za ispijanje osvježavajuće Corone uz DJ ritmove.

Pop up bar, koji svake sezone iznenadi svojim uređenjem, i ove godine postaje zelena oaza u kojoj je dopušteno samo opuštanje uz idiličan zalazak sunca, odlično društvo i uživanje u pivu uz koje obavezno ide kriška limete ili u signature Corona koktelima.

Najinstagramičnija destinacija u gradu najbolji je bijeg od svakodnevne vreve, a neizostavne ležaljke i vreće za odmor zovu na stvaranje novih ljetnih uspomena.

Skriven od pogleda i ljetnih temperatura, Corona Sunsets Sessions, koji ove godine traje od 26. lipnja do 02.kolovoza na krovu Zagrebačkog plesnog centra (Ilica 10) otvoren je svaki dan od 17 do 23 sata.