NAJPOZNATIJA JEDRILIČARSKA REGATA OVOG KOLOVOZA U HRVATSKOJ!

Viktoria Šafranić 24. travnja 2017.

Brojni poznati prisustvovali predstavljanju Heineken Regatte Croatia 2017 u La Bodegi

Nastala po uzoru na svjetski poznatu Heineken Regattu, koja se već 37. put tradicionalno održava na egzotičnom karipskom otočju St. Maarten, u Hrvatsku po prvi puta stiže ovog kolovoza. Heineken Regatta Croatia zamišljena je kao internacionalni event, a okupit će najiskusnije jedriličare i sportaše iz cijelog svijeta. Pored profesionalnih sportaša, svi zainteresirani ljubitelji ovog adrenalinskog sporta i aktivnog životnog stila imat će priliku iz prve ruke osjetiti čari jedrenja na prekrasnom Jadranu, jednoj od najprominentnijih rastućih nautičkih lokacija i specifičnog krajolika s preko 1240 otoka.

Mnogobrojni poznati iz javnog života, poput Ane Radišić, Borisa Banovića, Ivane Ergić, Ivana Alduka, Filipa Dizdara, Antonija Franića, Ivane Šundov, Lee Mijatović i Lare Antić sjajno su se zabavili na predstavljanju programa Heineken Regatte Croatia u popularnom zagrebačkom okupljalištu, baru La Bodega. Tako su doznali da će, pored dnevnog sportskog dijela, Heineken Regatta Croatia pružiti jedinstveno ljetno iskustvo i kroz zabavni dio programa.

Organizatori pripremaju veliki party u spektakularnom Central klubu u Splitu, kojim će se obilježiti početak utrke, live performans u Auro Beach Baru na otoku Braču, a kao šećer za kraj, u najavi je nezaboravan live DJ set svjetski poznatog izvođača na mističnoj srednjovjekovnoj tvrđavi Fort George na Visu, čije će ime za sada ipak ostati tajna. Cjelokupnoj ponudi Heineken Regatte Croatia doprinijet će tradicionalna hrvatska gastronomija, kultura i običaji.
Heineken® osigurava nezaboravna iskustva svojim potrošačima diljem svijeta, ali ih uvijek podsjeća da odgovorno uživaju u vrhunskom pivu.

Stoga se pozivaju svi ljubitelji jedrenja, adrenalina i vrhunske zabave da rezerviraju početak kolovoza, točnije 05.-08.08.2017., da se pridruže u najuzbudljivijoj avanturi ovog ljeta i postanu dio prve Heineken Regatte Croatia!