Ljepota

Pronašli smo najpoželjniji božićni poklon za cijelu obitelj!

Viktoria Šafranić 04. prosinca 2020.

Neka osmijeh ovih blagdana bude još širi…

Zakoračili smo u najčarobniji mjesec u godini. Ne znamo je li ispravno opisati ga takvim glamuroznim pridjevom s obzirom na stanje koje trenutno vlada svijetom, no ako ništa drugo, prosinac obilježava kraj jedne ere, stoga sve što nam preostaje je strpljivo iščekivati neko novo, vedrije razdoblje.

Koliko god loših stvari donijela ova godina, mi vječni pozitivci smatramo da je barem u približnoj mjeri bilo i onih dobrih. Možda nam je ograničeno kretanje i ne možemo obavljati dnevne aktivnosti prema planu, ni odrađivati poslovne sastanke kao što smo navikli, no konačno smo naučili odrediti prioritete.

Možda se ne možemo družiti sa svim ljudima koji su nam inače ispunjavali svakodnevicu, no ipak smo dobili mogućnost biti uz one najvažnije u našim životima.

Ne znamo dijelite li naše mišljenje, no nas itekako veseli činjenica da ćemo naredne tjedne provesti u intimnosti i toplini vlastitog doma i imati vremena za sve one cozy blagdanske aktivnosti.

Uz božićne filmove i playlistu, dekoracije kojima ćemo ukrasiti naše interijere, i delicije koje će zamirisati na blagdanskom stolu, tu je i ono najvažnije – pojačana briga o našem zdravlju.

Unutar vlastita četiri zida nećemo morati nositi maske, no ipak bismo trebali obratiti pozornost na što češće pranje i dezinficiranje ruku. Također, jednaku pažnju bismo trebali posvetiti zubima (posebice nakon konzumacije kuhanog vina i vruće čokolade, kojima nećemo moći odoljeti u narednom periodu. 

Ako još niste počeli razmišljati o savršenom blagdanskom poklonu koji želite pronaći ispod drvca na božićno jutro, dopustite da vas inspiriramo…

Zaljubili smo se u Philips Sonicare četkice, među kojima bismo posebno istaknuli Diamond Clean 9000 električnu četkicu za zube, koja pruža personaliziran doživljaj pranja zubi. Idealna je za NJU i NJEGA jer dolazi u raznim bojama, a najatraktivnija je ona u baby rozom ruhu za sve pripadnice nježnijeg spola, te model u elegantnoj crnoj nijansi namijenjen za vašu jaču polovicu.

Glavni zadatak ove četkice je cjelokupan proces četkanja učiniti znatno kraćim, nježnijim i jednostavnijim od običnih modela. Drugim riječima, jednim dubinskim pranjem postiže ono što manualna ne uspijeva u mjesec dana. Ono što nas posebno raduje je činjenica da uz istu odlaske kod stomatologa konačno možemo svesti na minimum.

Njezina napredna sonična tehnologija u jednoj minuti napravi čak 62 000 kombiniranih pokreta te se prilagođava vašim potrebama. Nadalje, pogodna je za pranje i najosjetljivijih zubi, stoga ne morate brinuti ako ovih blagdana slučajno pretjerate sa slatkišima.

Da pere zube temeljitije od obične četkice i da dopire na mjesta na koja obična četkica ne može, smatra i stručnjakinja za dentalnu medicinu, dr. Elena Štimac Vukojević iz Štimac centra dentalne medicine koja preporučuje Sonicare četkice.

Blagdanski look i širok osmijeh

Ovih blagdana nećemo moći nigdje putovati ni prisustvovati domjencima i ostalim raznim svečanostima, no to ne znači da ne možemo osmisliti jednako božanstvenu atmosferu u vlastitom domu. Uz dekor kojim ćemo upotpuniti ambijent, nemojte zaboraviti i na prigodan styling.

Blagdanski outfit upotpunite glitter haljinom i visokim potpeticama, a sve skupa zaokružite Sonicare četkicom i upečatljivim ružem za usne.

Ako se ne možete odlučiti oko nijanse ruža, predlažemo one s kojima ne možete pogriješiti poput raskošne crvene, boje šljive, trule višnje ili nude nijanse. Ne samo da će vam pružiti efekt snježno bijelih zubi, već uz iste nećete skidati osmijeh s lica.

Pravi primjer tome je i naša influencerica Paula Sikirić, kojoj je vatrena crvena nijansa ruža omiljen blagdanski odabir, a uz koju njezini zubi izgledaju nevjerojatno blistavo.

Philips nije zaboravio ni na naše najmlađe. Idealan blagdanski poklon za mališane dolazi u vidu Sonicare for Kids električne četkice za zube namijenjene za djecu od 3+ godina. Možete je pronaći u rozoj i plavoj boji. Uz nju, pranje zubi postat će najdraža i najzabavnija aktivnost svakog djeteta.

Ako se još uvijek dvoumite koji model četkice odabrati, riješite kratki Sonicare KVIZ i saznajte koja četkica je idealna za vas ili vaše najdraže.

Sve Sonicare četkice možete pronaći u Elipso prodajnim mjestima.

Također, za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.