FOTO by Mytheresa

Moda

Najpoželjnije cipele sezone o kojima će se pričati danima!

Viktoria Mikulić 05. svibnja 2023.

U lila boji, s detaljem ruže na prednjoj i stražnjoj stranici, ove su sandale vrijedne naše pažnje!

Ima tih cipela koje su jednostavno ljubav na prvi pogled. Čak i oni koji ne vole previše detalja, mogli bi se zaljubiti u nove sandale koje smo pronašli unutar renomirane web trgovine Mytheresa.

Možda bi nam se u nekom drugom kontekstu činile previše upečatljive zbog ruža koje se nalaze na prednjoj i stražnjoj strani, no u nježnoj lila boji sve im opraštamo.

Ovo je onaj model koji držimo na počasnom mjestu u svom ormaru, onaj primjerak koji ne stavljamo uz ostale cipele već ima svoj kutak kraj naše odjeće. To su one cipele koje ćemo nositi samo u posebnim prilikama i uvijek im se rado vraćati. Njih vrijedi obuti u onim trenucima kada želite izazvati pažnju, ostaviti onaj wow efekt.

Cvjetne aplikacije postale su nešto poput potpisa Magde Butrym, vješto se pojavljujući na najpoželjnijim dizajnima brenda. Ove sandale izrađene su od satenskog gornjeg dijela na kožnim potplatima i imaju remenčiće koji se omotaju okolo. Mi ih zamišljamo uz atraktivne slip haljine koje odišu profinjenošću, kao i malenu clutch torbicu te decentan nakit. Ipak, one su stvorene da budu u prvom planu.

Za sve koji imaju ideju gdje ih obuti već ovog ili sljedećeg mjeseca, možete ih pronaći po cijeni od € 920! Iako je cijena paprena, njihov dizajn govori više od tisuću riječi tako da smatramo kako su iste isplativa investicija.

One dolaze u raznim bojama, no nama je nježno ljubičasta ipak najljepša. Pronaći ih možete na LINKU!