Moda

Najposebnije ovosezonske espadrille dolaze s dvostrukom platformom od jute!

Viktoria Šafranić 25. ožujka 2021.

10 radosnih modela za nošenje u gradu ili vaš sljedeći odmor uz šum valova...

Espadrille su sinonim za najudobniju proljetnu obuću. Stvorene za sunčano vrijeme, plijene pozornost na svakom koraku svojim bezvremenskim dizajnom, pastelnim i upečatljivim bojama te pokojim detaljem koji nas asocira na bezbrižnost…

Španjolski brend Manebi zamijetili smo još prošle godine i na vrijeme se naoružali jednim od njihovih modela espadrilla i wedgesica, a za novu sezonu također ih stavljamo na wish listu.

Njihova obuća doza je stila i kreativnosti, pomiješana s maštovitošću koja na kraju rezultira šarmantnim kolekcijama. Za proljeće, na svojim stopalima najviše zamišljamo modele pastelne boje, koji će biti idealni u kombinaciji s našim noktima nježnih nijansi u mat varijantama, kao i s bojom kose prošaranom rose blond pramenovima. Ove ljepotice pristajat će svima koji su vedrog duha i prepuni pozitive.

Mi smo izdvojili 10 primjeraka postavljenih na prirodnom potplatu od dvostruke platforme od jute s gumenom podlogom otpornom na klizanje.

Unutrašnjost je upotpunjena mekom kožom koja ulijeva više udobnosti i trajnosti u stil. Manebí Hamptons espadrile su najtraženiji model marke i savršeno pristaju uz sve odjevne kombinacije.

Mint zelene, slatko žute, baby plave, lila, nježno roze, pletene, koje god odabrali, vaše noge bit će u prvom planu, a vaši koraci lagani poput pera.

Ako je i vama jednako atraktivan ovaj brend i želite ih uvrstiti u svoju proljetno-ljetnu garderobu, svakako zavrite na Manebi online trgovinu gdje vas očekuje pregršt šarolike obuće.