FOTO by Desigual

Moda

Najotkačeniji brend lansirao novitete koji će biti u centru pažnje!

Viktoria Mikulić 19. siječnja 2023.

Ako se volite isticati, Desigual će vam to i pružiti…

Jedna ste od onih osoba koja ima neki svoj jedinstveni stil i ljudi vas najčešće prepoznaju upravo po otkačenim kreacijama koje bi se malo tko usudio odjenuti? Vi ste onaj tip žene koji spoji nespojivo i na vama to uvijek izgleda odlično? Ne brinu vas znatiželjni pogledi već uvijek hodate uzdignute glave? Ako ste se pronašli u ovim rečenicama, nastavite čitati dalje…

Budite sretni jer se zaista ne bi svatko mogao s time nositi. Pretpostavljamo da ste kao takva osebujna osoba barem jednom svratili u Desigual, čije nas odjevne kombinacije uvijek iznova zapanje. Od boja, tkanine do motiva i printeva poznatih likova, u Desigualu se uvijek može pronaći nešto efektno, nešto što nećete tako često viđati na gradskim ulicama.

Ako se ovog proljeća želite istaknuti iz mase i pojaviti se u nečem odvažnom, zavirite u novu Desigual kolekciju koja krase poznati likovi poput Mickey Mousea, Zekoslava Mrkve i Pink Panthera.

Uz odjevne komade poput traper jakne, parke i fancy hoodica, tu su i stylish modni dodaci – marama, ruksak i crossbody torba. Accessories dolazi u crnoj boji, dok su odjevne kreacije prošarane raznim nijansama koje će razvedriti i najkišnije dane.

U nastavku donosimo naše favorite zajedno s cijenama:

Najviše su nas se dojmili cool torba i ruksak od tkanine s efektom kože koje upotpunjuje kultni mišić, a u koje vam stane sve potrebno za dnevne aktivnosti.

Novu Desigual kolekciju možete pronaći na desigual.com/hr!