Dekor

Najoriginalnije adventske kutije koje su nas ostavile bez daha!

Viktoria Mikulić 22. studenoga 2019.

Personalizirani poklon pod nazivom 'Božić u kutiji' upotpunit će naš blagdanski stol!

Adventski vijenci nezaobilazan su dekor bez kojeg nam je prosinac nezamisliv. Tijekom Došašća, svake nedjelje okupimo se za stolom i s nestrpljenjem iščekujemo paljenje svjećica. To je vrijeme zbližavanja, vrijeme radosti i dobrih želja, vrijeme u kojem zaboravimo na sve probleme i prepuštamo se čarima blagdana.

Iako su nekoć adventski vijenci služili samo kao uvertira u božićno vrijeme, posljednjih nekoliko godina osobito nas očaravaju izgledom. Standardni modeli dolaze u obliku prstena ili kruga od stiropora i zimzelenog granja s četiri svijeće u sredini, a ovi na koje smo upravo naišli posebna su priča za sebe.

Da kreativnost uistinu ne poznaje granice dokaz su ovi ručno rađeni primjerci koji dolaze s potpisom Cvjećarnice Škrinjarić. Tim koji nas iz godine u godinu uveseljava svojim neodoljivim kutijama s cvijećem, odlučio je i adventske vijence pospremiti u ovo šarmantno ruho.

Nas su posebno osvojile plišane adventske kutije u crvenoj i smaragdno zelenoj nijansi koje naglašavaju duh Božića, a koje dolaze s detaljima poput sanjka, jastučića, božićne lizalice, češera, baršunastih mašnica i nezaobilaznih kuglica.

Također, adventska kutija koja će se uklopiti u svaki interijer dolazi u nježnoj bež boji, a krase je preslatke crvene svijeće u obliku zvijezda, simboličan natpis ‘Merry Christmas’ te omiljeni blagdanski ukrasi poput cimeta i božikovine.

Svaka od ovih adventkih kutija osmišljena je i rađena s puno pažnje, a jednaku pozornost dobit će na blagdanskom stolu jer je nemoguće ne uočiti je. Bez obzira kupujete li ih za sebe ili ste u potrazi za jedinstvenim poklonom, adventske kutije Cvjećarnice Škrinjarić apsolutni su must-have koji će svakome izmamiti osmijeh na licu, a možda i koju suzu radosnicu.

Za detaljnije informacije i cijene ovih božanstvenih adventskih kutija posjetite njihovu web trgovinu cvjecarnica-skrinjaric.hr gdje možete odabrati između tri boje i veličine!

Kako biste se uživo uvjerili u njihovu originalnost, posjetiti ih možete na sljedećim lokacijama u Zagrebu: Heinzelova, Kiosk lokacija br.4 i Britanski trg, kiosk lokacija br.3 10000 Zagreb.