FOTO by PR

Promo

Najnovije Nuxe otkriće: prirodni dezodorans s ekstraktom zelenog čaja!

Viktoria Mikulić 19. listopada 2022.

Novi dezodorans opremljen je "inteligentnom" tehnologijom: trio aktivnih sastojaka prilagođavaju se potrebama kože kako bi učinkovito spriječili mirise tijekom 24 sata.

ZELENI ČAJ MOĆAN JE ANTIOKSIDANS

Čitali smo i čuli više puta o prednostima zelenog čaja. Zeleni čaj je toliko djelotvoran da potvrđujemo iz dana u dan njegove benefite. Zeleni čaj koristi se kao topli i hladni napitak, kao losion za kožu, sastavni je dio dodataka prehrani…

Zeleni čaj stoljećima se konzumira u narodima i kulturama izvan europskog kontinenta. Europljani su tek nedavno počeli shvaćati prednosti koje ovaj čaj pruža zdravlju i ljepoti.

Njegove osnovne prednosti odnose se na zdravlje i prevenciju zdravlja, pomaže kod mršavljenja i usporava starenje. Vrlo je bogat antioksidansima koji štite stanice našeg tijela od štetnih slobodnih radikala.

Znanstvenici još uvijek proučavaju mogućnosti koje zeleni čaj u svojim oblicima može pružiti ljudskom tijelu. Globalno gledajući ovaj proizvod postaje sve popularniji zbog svog potencijala za ljudsko zdravlje.

nuxe dezodorans

Nuxe Laboratorij već godinama marljivo radi na poboljšanju svojih proizvoda. Tim Nuxe odavno je upoznat s blagodatima zelenog čaja, pa je razvio liniju Reve de The, gdje izdvajamo Body Rêve de Thé Déodorant Fraîcheur | 24 h

ZNOJENJE

Znaš li zašto osjećamo neugodan miris kad se znojimo?

Znojenje je jedan od ključnih procesa koji se odvija u našem tijelu prvenstveno za kontrolu tjelesne temperature, odnosno sprječavanje pregrijavanja tijela.

Znoj koji dolazi u dodir s bakterijama na površini kože kao i ispod pazuha uzrokuje neugodne mirise.

Ovaj dezodorans opremljen je “inteligentnom” tehnologijom: trio aktivnih sastojaka koji se prilagođavaju potrebama kože kako bi efikasno spriječili mirise tokom 24 sata.

Ekstrakt zelenog čaja: tisuću godina star sastojak za omekšavanje i njegu kože. Ovaj ekstrakt prirodnog podrijetla dobiven je biotehnološkim postupkom, 100% proizveden u Francuskoj, poštujući okoliš, iz vrlo malog fragmenta biljke umnožavaju se stanice biljke čaja obogaćene aktivnim molekulama.

VEGANSKA FORMULA

Miris zelenog čaja pruža osjećaj pomlađivanja.
Veganska formula bez sastojaka ili derivata životinjskog podrijetla i 97% sastojaka prirodnog podrijetla. Njegova fluidna tekstura s revitalizirajućim mirisom zelenog čaja brzo prodire bez ljepljivog završetka i ostavlja kožu svježom, ne ostavljajući tragove na odjeći.

Bez alkohola i aluminijskih soli koje je danas jako važno za napomenuti. Kada gledamo zaštitu našeg planeta, ali i zaštita našeg tijela.

Jeste li znali da su u pazusimasvizavrsetciživacaispletlimfnihčvorova?
Stoga je jakovažnopazitikakavsastavproizvodastavljamoprotivznojenja.

Ovaj dezodorans opremljen je “inteligentnom” tehnologijom: triom aktivnih sastojaka koji se prilagođavaju potrebama kože kako bi učinkovito zaštitili neugodne mirise tijekom 24 sata. Dezodorans pruža učinak hlađenja nakon nanošenja za 90%** žena.

nuxe dezodorans

SAVJETI ZA LJEPOTU

Ujutro nakon tuširanja nanesite dezodorans na čistu i suhu kožu. Po potrebi ponovite u bilo koje doba dana.

Dodatni savjet: kad sljedeći put budete išli u kupovinu, ne zaboravite u košaricu dodati zeleni čaj ili kozmetički proizvod koji ga sadrži.

P.s. isprobajte cijelu Body Rêve de Thé i stvorite si u svojoj kupaonici pravu spa oazu.