FOTO by Instagram @ritzenhoffofficial

Dekor

Najneobičnije gin čaše koje ćete vidjeti ovog ljeta

Mia Vodopija 11. kolovoza 2021.

Tagirajte prijateljicu s kojom biste uživale u ginu!

U ljetnim toplim danima svi smo mi željni druženja s dragim ljudima koje nismo imali priliku vidjeti neko vrijeme.

Godišnji je možda već gotov, te iako su pred nama brojne obveze i zadaci koji će nas zaokupirati, ipak se nadamo da ćete pronaći trenutke za opuštanje, barem vikendom.

Ne znamo jeste li uskoro planirali organizirati roštilj ili mini druženje s prijateljima, no sigurni smo da među vama ima onih ljudi koji potajno priželjkuju da je sve tip top, od dekora do savršeno pripremljenog grilla. Ima smisla da želite da druženje dobro prođe, pogotovo ako ga vi organizirate.

Upravo zato vam donosimo ove čaše s neobičnim životinjskim printom. Mi ih definitivno vidimo kraj sebe već ovog vikenda u kojem ćemo uživati u najfinijem ginu. Na svu sreću, na tržištu ima mnoštvo stranih i hrvatskih ginova koji su zaista odlični pa ne trebamo brinuti prilikom odabira onog koji ćemo poslužiti ekipi.

Ove čaše su ukrašene unikatnim životinjskim motivima dizajnerice i ilustratorice Maggie Enterrios. Njezin rad utjelovljuje načelo maksimalizma: odvažna grafika koja izaziva ideju da je ‘više’ više.

U ovom Ritzenhoff setu dobit ćete 2 čaše za gin po cijeni od 23.73 eura i možete ih naručiti ovdje.

Ako vam nešto možemo garantirati, to je da ćete imati zbilja unikatne i zanimljive gin čaše o kojima će se odmah povesti razgovor.