Najmekše spavanje zagarantirano uz jastuk u obliku stražnjice!

Engineer 19. kolovoza 2019.

Zaboravite na sve brige...I ne, nije namijenjen samo za jače polovice!

Predstavljamo vam mekan, ergonomski, funkcionalan i potpuno prirodan jastuk u obliku velike i lijepe stražnjice. Stvoren je za sve vrste spavača kao i za oba spola. Ovaj patentirani dizajn sadrži odvojena, fleksibilna bedra koja nježno privijaju glavu, zatim 100% premium prirodni interijer od lateksa i svilene unutarnje obloge.

Osim što je najunikatniji i najudobniji na svijetu, ovaj famozni oblik stavlja ga na top ljestvicu najboljih jastuka!

Jastuk The Buttress, prvi pravi svjetski jastuk u obliku stražnjice skupio je 4,9 zvjezdica na Facebooku, 4,6 zvjezdica na Amazonu, 10 000 pretplatnika e-pošte i 10 000 pratitelja na Facebooku i Instagramu. Ljudi vole ovaj revolucionaran jastuk ne samo zato što je smiješan i predstavlja izvrstan dar, već i zbog njegove čiste udobnosti i upotrebljivosti. Dolazi u nekoliko različitih boja, klasičnoj bijeloj i crnoj te u nijansi vode i galaksije.

Zadovoljni kupci obavještavali bi proizvođače o svom iskustvu s jastukom. Neki su otkrili da im nema ljepšeg nego doći kući nakon dugog, stresnog dana i utonuti u san na najmekšem jastuku. Druge je pak jastuk, ukrašen donjim rubljem i parfemima njihovih voljenih, tješio dok je druga strana bila negdje daleko u inozemstvu.

Što reći nego jedan veliki znanstveni skok za čovječanstvo.

 

I sad ono najvažnije, ako želite spavati poput bebe ili jednostavno dragoj osobi želite uljepšati spavanje, ovaj jastuk možete naručiti OVDJE.