FOTO by Sinsay

Moda

Najmekše Sinsay dekice s rukavima za cozy trenutke!

Daria Lovrić 13. studenoga 2023.

Idealni da uskočimo u ove primjerke i ljenčarimo!

Hladni dani su stigli i svako jutro nas bude magla, mraz i niske temperature. Najljepše nam je vrijeme provoditi unutar doma ogrnuti mekim i toplim dekicama dok ispijamo čaj i gledamo omiljenu seriju.

Sinsay dekica s rukavima 1
Sinsay dekica s rukavima – 10,99 EUR

Osim što bismo svoju garderobu trebali oplemeniti novim pidžamama, tajicama, papučama i drugim cozy stvarčicama, vrijeme je za kupnju preslatkih božićnih dekica i jastučića koji će nam uljepšati popodnevno izležavanje, a i sam izgled interijera.

Sinsay dekica s rukavima 2

Najmekša i najtoplija dekica uz koju nema zime!

Sinsay web trgovina, u svoju je bogatu ponudu uvrstila neodoljivu dekicu s rukavima u čak četiri nijanse – bež, sivoj, crvenoj i s zelenoj s prigodnim motivima medenjaka.

Sinsay dekica s rukavima 3

Ovo je idealan komad u koji ćemo se ogrnuti ujutro nakon što ustanemo, ali i navečer prije spavanja. Iako obožavamo onesie i jednodijelne fluffy pidžame, dekica s rukavima nam je možda još bolja opcija jer je jednostavna za nošenje.

Uz ovaj fluffy primjerak vrlo ćete lako piti omiljeno piće, grickati čips ili kokice, čitati knjigu ili pretraživati društvene mreže dok su vam ruke pokrivene.

Kada bismo morali izabrati samo jedan kućni odjevni komad, izbor bi se zasigurno sveo na ovu mekanu dekicu. Ako i vi spadate u onu skupinu ljudi kojima je uvijek hladno, svoj primjerak naručite putem Sinsay web trgovine.