FOTO by Deichmann

Moda

Najljepšu gradaciju ružičastih tonova sandala na blok petu, naći ćete u Deichmannu!

Antonija Andabak 20. srpnja 2020.

Pinky sandale iz nove kolekcije možete kupiti za prihvatljivih 189,00 kn!

Nikako se ne možemo zasititi ružičastih nijansi, ona je ljetni klasik koji se svake sezone pojavljuje u sve profinjenijoj varijanti. Jedna od tih varijanti su i sandale na blok petu, koje su ovosezonski must-have. Nije dakako, riječ samo o pomodarstvu, već o udobnosti i visini pete kakvu mogu, blago rečeno-podnijeti sve pripadnice ljepšeg spola.

Posebnu smo pozornost obratili na novu kolekciju Deichmann sandala, onih sandala koje su se ovo ljeto pokazale kao puni zgoditak! Cjenovno povoljne, različitih nijansi, nešto smo ugrabili na sniženju, a zasigurno nećemo puno razmišljati o kupovini pokojeg para iz nove kolekcije!

Graceland sandale s petom – 189,00 kn
Graceland sandale s petom – 189,00 kn

Odlučili smo predstaviti divne sandale na blok petu u nježno ružičastoj, gotovo nude nijansi, zatim sandale zamamne prljavo-roze boje, dok šećer na kraju dolazi u vibrantno pinky nijansi koje su svojevrstan HIT nove kolekcije.

Graceland sandale s petom – 189,00 kn
Graceland sandale s petom – 189,00 kn

Uz lepršave haljine, ove će sandale privući najviše pozornosti, a nijansu uvijek možete prilagoditi svojim preferencijama.

Graceland sandale s petom – 149,00 kn
Graceland sandale s petom – 149,00 kn

Cijene predstavljene obuće iz nove Deichmann kolekcije su prihvatljive za svačijih novčanik, pa ćete za intenzivno pink sandale izdvojiti 149,00 kn, a za ostale – 189,00 kn.

Dodatni plus svakako su raspoloživi brojevi od 36 do 41, a što se još nudi u novoj kolekciji, možete pogledati OVDJE.