FOTO by adidas.com/us

Elegant

Najljepši uvod u travanj dolazi u vidu adidas Superstar sandala za najmlađe!

Viktoria Šafranić 01. travnja 2020.

Efektne sandale pink boje ili elegantne crne, koje su vam draže?

Jutros kad smo se probudili prva pomisao bila je iskrena zahvalnost što smo konačno izašli iz ožujka. Protekli mjesec činio se kao godina, nagomilan s bezbroj negativnih informacija koje su, htjeli mi to ili ne, itekako utjecale na naše raspoloženje.

Donedavno smo bezbrižno šetali ulicama priželjkujući toplije dane i žalili se na sitne probleme, a sada shvaćamo da je to bio luksuz koji si u neko skorije vrijeme nećemo moći priuštiti.

Dozvolite da vas razvedrimo dječjim adidas Superstar tenisicama u boji jorgovana!

Iako je izolacija u tijeku, ipak smo sretni što smo uplovili u travanj. Nije da od istog puno očekujemo, ali vjerujemo da je ono najgore prošlo. Danas smo vas htjeli počastiti pravom prvoaprilskom šalom, no sada nam ista više nije toliko zabavna.

No prvi dan travnja ipak može biti vedar i pozitivan kako mu i priliči. Omiljen brend adidas lansirao je sandale za najmlađe u pink i crnoj varijanti.

Riječ je o kultnom Superstar modelu koji na dječjim nožicama izgleda najposebnije.

Ova ljetna obuća istovremeno je ugodna za nošenje i preslatka. Prednji dio zadržao je standardan oblik i dolazi već s prepoznatljivom kapicom, a ono što je u odnosu na kožne tenisice promijenjeno je lagan i prozračan mrežasti materijal kako se stopala ne bi znojila od silnog trčkaranja.

Također, adidas Superstar sandale imaju dva otvora i kopčaju se na čičak što dodatno olakšava njihovo obuvanje. Roditelji mališana sada će s nestrpljenjem iščekivati ljeto, a mi vjerujemo da će se do tada sve lagano vratiti u normalu kako bi se dječji smijeh ponovno orio ulicom.

Upečatlljive pink stvorene su za malene princeze dok će dječaci vjerojatno prisvojiti one u crnom izdanju.

Njihova cijena je $50. Nažalost, preko službene adidas stranice ih ne možemo naručiti, no svakako pratite domaće online footwear trgovine koje će ih vjerojatno ubrzo uvrstiti u svoj asortiman.