FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Najljepši poklon ovih blagdana je gnom s prvim slovom našeg imena!

Viktoria Mikulić 07. studenoga 2022.

Ako ovog Adventa nekome želite pokloniti originalan poklon, ovim mitološkim bićima dajemo čistu peticu…

Uz Orašare, posljednjih nekoliko blagdanskih sezona Hrvate su zaludila preslatka mitološka bića. Po uzoru na nordijske zemlje, mnogi trgovački lanci poput Ikee, Emmezete, JYSKA i Lesnine uvrstili su ih u svoj asortiman, što se pokazalo kao pun pogodak s obzirom na enormnu prodaju.

Bez obzira smatrate li ih simbolom Božića ili ne, moramo priznati da nas njihova pojava naprosto razoružava. Toliko su slatki da im ne možemo odoljeti, stoga ne čudi da su naši domovi – kamini, komode, kreveti i dvosjedi prepuni ovih dekorativnih stvarčica.

Ovaj put smo otišli korak dalje i umjesto standardnih gnomova, odlučili potražiti personalizirane koji predstavljaju originalan poklon ovih blagdana.

Gnomovi se vratili u grad u festive blagdanskom ruhu!

Na web trgovini Next pronašli smo nekolicinu primjeraka s prvim slovom naših imena. Koga god želite iznenaditi i uljepšati mu prosinac, sada to možete uz ove unikatne gnomove.

Nama je posebno drag onaj s motivima točkica u crvenom ruhu, a tu je i sivi model za sve koji cijene minimalizam. Bez obzira koji odabrali, sigurni smo da ćete pronaći idealnu poziciju za njih te da će to biti jedno od onih počasnih mjesta u vašem domu.

Čak i ako vama nisu pretjerano wow, sigurni smo da postoji osoba u vašoj blizini koja bi im se veoma razveselila. Njihova visina iznosi 30 cm i možete ih pronaći po cijeni od 120,00 kuna.

Koga ćete ovih blagdana razveseliti jednim gnomom?