FOTO by Stradivarius

Moda

Najljepši cvjetni modeli haljina iz nove kolekcije brenda Stradivarius

Daria Lovrić 06. srpnja 2022.

Mi biramo cvjetni dizajn u vatrenoj boji za užarene ljetne dane...

Dolaskom toplijeg vremena i visokih temperatura cvjetni motivi dominiraju našom garderobom. Sve od ranog proljeća do kasne jeseni cvjetni dizajn je omiljen svima, neovisno o godinama.

Stradivarius cvjetna haljina 1
Stradivarius cvjetna haljina – 199,90 kn

Poznati brendovi lansirali su ljetne kolekcije i oduševili nas jarkim bojama, statement komadima i razigranim cvjetnim printom. Raskošni šareni cvjetovi tako ukrašavaju košulje, topove, suknje i kratke hlače, a mi smo bacili oko na haljine.

Stradivarius cvjetna haljina 2
Stradivarius cvjetna haljina – 249,90 kn

Budući da je ljetni period i da zasigurno planirate odlazak na godišnji odmor trebat će vam nekoliko haljinica za dnevne i večernje izlaske. Osim što ih nosimo za vrijeme godišnjih odmora, haljine su idealan izbor i za odlazak na posao. Lagane su i lepršave, što nam uvelike olakšava nošenje s visokim temperaturama.

Stradivarius cvjetna haljina 3
Stradivarius cvjetna haljina – 179,90 kn

Nova kolekcija brenda Stradivarius nudi mnoštvo ljetnih haljina, a svi se modeli ističu jarkim bojama i cvjetnim motivima.

S obzirom na to da obožavamo statement komade u kojima ćemo se istaknuti, izabrali smo modele haljina u vatrenoj crvenoj boji s cvjetnim printom.

Stradivarius cvjetna haljina 4
Stradivarius cvjetna haljina – 249,90 kn

U Stradivarius kolekciji se tako mogu pronaći mini, midi ili maxi haljine. Preferirate li više opuštene krojeve preporučujemo haljine s volanima, one šireg kroja ili midi modele za odlazak na posao.

Glavni savjet za ljetnu sezonu – stavite leđa u prvi plan

Naš osobni favorit je midi haljina s ukrašenim leđima. Cvjetna haljina ima duboki okrugli izrez sa stražnje strane, a tanke naramenice koje se križaju na leđima daju cijelom looku posebnu notu ženstvenosti.

Stradivarius cvjetna haljina 5
Stradivarius cvjetna haljina – 229,90 kn
 Stradivarius cvjetna haljina 6
Stradivarius cvjetna haljina

Ostatak ponude s upečatljivim cvjetnim printom u IT vatrenoj boji s cijenama pogledajte u našoj galeriji: