FOTO by Pepco

Dekor

Najljepše putne jastuke pronašli smo u Pepcu!

Una Lora Banjac 05. srpnja 2024.

Favoriti od 4,50 EUR

Ako je nešto zagarantirano, onda je to činjenica da nas Pepco nikada ne razočara. Ova nas omiljena trgovina gotovo uvijek oduševi svojim dizajnom, kvalitetom proizvoda i niskim cijenama te joj se upravo iz tog razloga uvijek rado vraćamo!

S obzirom na to da je pred nama sezona godišnjih odmora i nagužvanih putovanja do naše obale, odlučili smo se pronaći favorite koji će nam taj put itekako olakšati.

Naime, pronašli smo neodoljive putne jastuke među kojima ne znamo koji nam je draži tako da ćemo tu tešku odluku prepustiti vama!

2 u 1 putni jastuk

2 u 1 jastuk možete koristiti za spavanje, ali i kao mekanu igračku. Ovo je nezamjenjiv predmet koji vam služi pri svakom putovanju, a dolazi u tri životinjske varijante – narančasta mačka, siva koala i ružičasta ovčica!

Njihove dimenzije su 28 x 14 x 14 cm te su vrlo praktičan putni suputnik kojeg će obožavati i djeca i odrasli.

6 EUR
6 EUR
6 EUR

Putni jastuk

Putni jastuk neizostavan je dodatak kada putujete automobilom, avionom, autobusom ili vlakom. Izrađen je od mekanog materijala i omogućit će odličnu potporu vašem vratu tijekom spavanja, a dolazi u limeta varijanti i u varijanti s egzotičnom motivima.

Zahvaljujući kopčanju sprijeda, jastuk će ostati na mjestu tijekom cijelog putovanja, a možete ga lako pričvrstiti na ručku putne torbe ili kofera što ga čini vrlo praktičnim!

4,5 EUR
4,5 EUR

Nadamo se da su se i vama svidjeli ovi divni jastuci, a omiljene proizvode svakako škicnite u najbližoj Pepco trgovini ili putem Pepco službene stranice.