FOTO by Instagram @hannah_lee.82 / @amrrrich / @mateiemma

Zabava

Najljepše matching tetovaže za tebe i tvoju bestie

Daria Lovrić 19. svibnja 2023.

I kad niste jedna pored druge osjećat ćete posebnu povezanost

Želite li „okruniti“ prijateljstvo ili se posebno povezati za svojom najboljom prijateljicom, nema boljeg načina od zajedničkih tetovaža. Tako ćete uvijek imate podsjetnik na trenutke koje ste provele zajedno i da je tamo negdje osoba koja vas neizmjerno voli i uvijek će biti uz vas.

To je idealna prilika da budete jedna uz drugu i kad niste blizu, pa makar samo u mislima. Trebalo bi dobro razmisliti s čime želite ukrasiti tijelo s obzirom na to da su tetovaže trajne i nešto što ćete nositi cijelog života.

Zanimljivi citati

Želite li da vaše matching tetovaže budu što osobnije, preporučujemo pisane poruke koje će vas voditi kroz život u teškim trenucima ili vas sjećati na „dobra stara vremena“. Zanimljive citate možete tetovirati na ista ili različita mjesta.

Tetovaže na rukama

Mini ružice ili leptirići su idealan izbor za područje nadlanice ili prstiju. Svaki put kad radite nešto pogled vam pada prema području dlanova i na taj način ćete vi i vaša bestie uvijek biti jedna drugoj u mislima.

Tetovaže na gležnju

Osim ruku i dlanova, posebno popularno mjesto za tetovažu su i gležnjevi. Ako ste ti i tvoja najbolja prijateljica trenutno odvojene i živite na različitim lokacijama razmislite o tekstu koji će vas podsjećati da ste zajedno i kad niste.

Linija otkucaja srca

Klasična linija otkucaja srca odlična je ideja za tetovažu ako želite dublje značenje. Ona simbolizira ljubav prema drugoj osobi, a možete ju tetovirati gdje god poželite i izgledat će odlično. Ova tetovaža će stvoriti poseban efekt ukrasite li kraj linije srcem.

Sitni simboli

Na društvenim mrežama postoji mnoštvo malih tetovaža za minimalistice. Izaberite neke od najpopularnijih simbola poput srca, suncokreta, sunca i mjeseca, čaše vina, sladoleda i još mnogih drugih motiva.

Preslatki slonići su simbol sreće, a i međusobno stvaraju prijateljstva baš poput ljudi. Ako ste ti i tvoja najbolja frendica još i ljubiteljice životinja, za vas nema bolje tetovaže od ove.