FOTO by Instagram @imarninails

Ljepota

Najljepše manikure za kratke nokte ovog ljeta

Mia Vodopija 18. lipnja 2021.

Ako vam je dosta običnih jednostavnih noktića i želite nešto novo, nadamo se da ste se inspirirali ovim ljetnim vibrantnim manikurama

Da vam netko daruje poklon bon u vašem omiljenom salonu za uljepšavanje, na što biste sve otišle? Vjerojatno na depilaciju (ipak je ljeto!), na uređivanje obrva, na ekstenziju trepavica, na pedikuru i na manikuru.

Tako je, ljeto ne bi bilo ljeto bez lijepih noktića kojima se tijekom dana divite kada se zagledate u vlastitu ruku.

Mat ili sjajni, monokromni ili šareni, ima nešto u lijepo uređenim noktima.

Pozivaju nas da eksperimentiramo i zaboravimo na klasične tonove boja, te da uvedemo nešto novo, vibrantno i neobično, što će ostavljati dodatan efekt na look koji odaberemo.

Postoji više stilova i vrsta manikura kojima možemo svojim noktima dati novi sjaj, od onih delikatnih i pastelnih, pa sve do ekspresivnih i intrigantnih, koje zrače otkačenošću.

Možemo upotrijebiti trag živahnih boja koje se nalaze oko nas tijekom ljetnih mjeseci, baš kao i onih malo blažih koje krase neke od najfinijih voćki sezone, poput nijansi breskve.

Svijetlo žute zrake svjetlosti, zeleni listovi puni života, plavo more ili neki od predivnih cvjetova koji svoj vrhunac dožive u toplim danima, samo su neke od ideja koje ćemo ovoga ljeta viđati na društvenim mrežama.

Ako vam je dosta običnih jednostavnih noktića i želite nešto novo, nadamo se da ste se inspirirali ovim ljetnim vibrantnim manikurama.