FOTO by Vivre.hr / Jysk

Dekor

Najljepše jesenske dekoracije koje će unijeti toplinu u vaš dom

Mia Vodopija 24. rujna 2021.

Neka cijeli stan miriše na jesen…

Atmosferi doma uvelike će pridonijeti tople jesenske boje i dašak prirode koji unesemo u kuću.

Najbolja je stvar kako ugodan jesenski ugođaj nije teško stvoriti, bit će dovoljno nekoliko svjećica, topla dekica, a sve ostalo možete nabaviti u nekoliko klikova mišem po našim omiljenim stranicama Jyska, Prime, Lesnine i Vivrea.

32,95 KN

Stvarno nema ljepšeg nego se uvaliti na hrpu jastuka i umotati u dekicu u maglovitu, hladnu jesensku večer. Uz šalicu mirisnog i vrućeg čaja ili pak bijele vruće čokolade.

39,95 KN

Kako bi sve bilo u stilu, jastuci i dekice neka isto budu u jesenskim bojama, toplim smeđim, žutim, narančastim tonovima koji će fino ići uz sve ono suho lišće i bundeve koje ste već rasporedili po stanu.

Priroda nam nudi pravo bogatstvo plodova i boja, pa ako ništa, možete u vazu staviti nekoliko grana čije je lišće je već vatreno crveno ili narančasto. Opcija su i grane s bobicama u živim bojama ili klasevi žita. Za one spretnije: raskošan aranžman koji uključuje suho lišće, svježe cvijeće i pokoju voćku!

129 KN

Da, vjenčićima ukrašavamo kuću u vrijeme Adventa, no zašto preskočiti ovo raskošno godišnje doba kad nam se sve što za izraditi vijenac treba nalazi nadohvat ruke? Šiblje, grane sa šarenim lišćem, žirovi, orasi, bobice, u vrtovima ima još i cvijeća…

1074,90 KN

Ubacite li još koju minijaturnu bučicu i veliku mašnu, vijenac će biti vrhunski. U našoj galeriji ispod checkirajte što nam je sve zapelo za oko na stranicama Jyska, Lesnine, Prima i Vivre.hr.

Proizvodima prirode možete ukrasiti i stol u blagovaonici (dok istovremeno vaše nepce uživa u jesenskim okusima) i tako dočekati goste. Jesenske dekoracije među tanjurima izgledaju sjajno, baš kao i na zidovima.

394,90 KN

Vaze s lišćem u jesenskim bojama, pokoja dekoracija na stolu i zidu, svijeće i topla dekica… da, jesenski ugođaj je postignut i više nam ništa ne treba.