FOTO by Emmezeta

Dekor

Najljepše božićne dekoracije koje će unijeti toplinu u vaš dom već od 19,99 kuna!

Mia Vodopija 11. studenoga 2021.

Prosinac nam polako kuca na vrata...

Već smo duboko u jeseni i približavamo se sredini studenog. Ovo je doba razmišljanja o protekloj godini, druženja s najmilijima, ali i toplih slatkih napitaka… ili knedli!

Za pravi ugođaj bit će dovoljno nekoliko svijeća, lampica kao i ostalih blagdanskih dekoracija.

Vjenčići (koje možemo napraviti sami ili ih kupiti u raznim prodavaonicama) nisu jedini dekor kojim ukrašavamo kuću u božićno vrijeme Adventa, stoga zašto ne bismo bili malo kreativni u ovo raskošno razdoblje predblagdanske sreće, radosti i šarenila?

Iako su internetske web trgovine raznih stranih i velikih brendova uvijek zanimljive te nam daju puno inspiracije, mi smo se odlučili fokusirati na trgovinu u koji možemo i fizički otići i kupiti što želimo. Stoga, u našoj galeriji ispod checkirajte što nam je sve zapelo za oko na stranicama Emmezete!

Ovaj slatki i fora blagdanski dekor možete staviti u spavaću sobu pokraj kreveta, u dnevnu sobu na stol, pod ili na police te u blagovaonicu na stol i tako dočekati goste. Crvena, bijela, zelena, zlatna samo su neke od klasičnih božićnih boja koje će unijeti šarenilo u pomalo sive svakodnevice.

Ako ste i vi u potrazi za chic blagdanskim rekvizitima, novi asortiman iz Emmezete nipošto ne smijete propustiti. Čak i ako ne trebate ništa, sigurni smo da će vam barem jedan primjerak osvojiti srce. Zamislite samo ovo – topla dekica, vruća čokolada, vaša omiljena knjiga i novi božićni ukras… savršenstvo!

TOP 10 knjiga koje MORATE pročitati do kraja godine!

Sve proizvode možete pronaći u linkovima ispod fotografija ili u poslovnicama Emmezete.