FOTO by Instagram @beauties_of_croatia / @zagrebfacts

Zabava

Najljepša blagdanska priča čeka vas u Jägerhornu!

Daria Lovrić 11. prosinca 2023.

Advent u prolazu središte je blagdanskih okupljanja!

Trgovi, ulice, kvartovi i prolazi diljem Lijepe naše zablistali su u najljepšem izdanju, pozivajući nas na zajedništvo i uživanje u omiljenim blagdanskim delicijama uz čašu kuhanog vina.

To nas je potaknulo da provjerimo kako ove godine izgleda jedan od najljepših prolaza u gradu Zagrebu, onome hotela Jägerhorn.

Uz proširenu adventsku ponudu i ljepote grada koji nudi mnoštvo čarobnih lokacija, jako je teško odlučiti se za favorita. Ipak, ovaj zagrebački prolaz očarava svojim šarmantnim izgledom i svake godine iznova privlači sve veći broj posjetitelja.

Želite li uživati u intimnoj atmosferi i predivnom uređenju zaputite se prema prolazu hotela Jägerhorn.

Jägerhorn – adventska lokacija u centru grada

Čuvajući dvjestogodišnju tradiciju, Café Jägerhorn je atrakcija sama po sebi posjećena i od turista i od lokalnog stanovništva. Poput mirne oaze u srcu Zagreba, otmjeni café nudi izbor najfinijih pića, izvrsnu uslugu te jedne od najljepših terasa u gradu.

Uređenje caféa odražava njegovu poziciju mosta između zagrebačkog povijesnog Gornjeg grada i samog centra, koristeći restaurirani namještaj i otkrivene ciglene zidove iz 19. stoljeća kako bi se dobio eklektični spoj chic dizajna i duha prošlosti.

Briga o stilu i usluzi se proteže i na ponudu pomno sastavljen od najfinijih pića. Za potpuno iskustvo kave Café Jägerhorn se pobrinuo sa mješavinom “1862 Premium” Juliusa Meinla sastavljene od pažljivo biranih prvoklasnih 100% Arabika zrna s visoravni Brazila i Afrike.

Izbor odličnih piva iz malih lokalnih pivovara i vrhunska vina sakupljena iz najpoznatijih vinskih regija Hrvatske, Café Jägerhorn sigurno zadovoljava i najzahtjevnije nepce.

Advent u prolazu

Ovaj magičan prolaz svake godine iznova prati elegantna i decentna nota, no s malim pomakom. Za toplinu posjetitelja brine se čak 40 grijalica, po jedna iznad svakog stola, a očekuje vas i bogata street food ponuda.

Od pašticade i buncek štrudle do “dekonstruirane” štrudle od jabuke te najfiniji topli koktele na bazi gina, ruma i antique pelinkovca.

Glazbeni program osiguravaju vrhunski DJ-evi upotpunjeni nastupima bendova – sve u stilu funka, jazza, diska, soula, dosljedni duhu prolaza.

Ovogodišnja novost je i Kids Advent, koji svake nedjelje donosi poseban dječji program s predstavama kazališta lutaka i posjetom Djeda Božićnjaka.

Nadamo se da smo vam isplanirali za jednu divnu večer, šetnju gradom i posjet ovoj lokaciji.