FOTO by Instagram @elladvornik

Poznati

Najjednostavnija do sada: Ella Dvornik oduševila ljetnom transformacijom kose

Mia Vodopija 07. srpnja 2021.

Kojem frizerskom salonu ste vi vjerne?

Jedna od stvari koja je ženama najviše nedostajala u lockdownu je bio frizerski salon. Sigurno se sjećate razgovora frizerki i njihovih klijentica – klijentice su u polušali molile svoje najdraže hair stilistice da otvore salone barem na dva sata, samo da im skrate vrhove, pofarbaju izrast ili da im “na brzinu” obojaju cijelu kosu.

Neki nisu bili zadovoljni odredbama da nose maske za vrijeme pranja i šišanja, ali zbog odlaska na novu frizuru i to se preživjelo. Uvijek je lijepo gledati nove frizure na internetu i Instagramu, inspirirati se novim stilovima i checkirati zanimljive nijanse.

Bilo da se radi o proljetnim, ljetnim, jesenskim ili zimskim frizerskim novitetima i bojama, moramo priznati da frizerska kreativnost i talentiranost prelazi sve granice.

Svim ženama je stalo do njihove kose i frizure, a nema veće sreće od toga da pronađete pravog frizera za vas. Ne morate s grčem u želudcu ići u salon jer znate da će vas vaš hair stylist poslušati i uljepšati do maksimuma.

Bez obzira na to kakav tip kose imali, u pravim je rukama sve moguće! Sigurni smo da ste već pronašli majstora od zanata kada je promjena boje kose u pitanju, a uvjereni smo da ga je i Ella Dvornik pronašla.

Iako se preselila u Istru sa suprugom i svojim krasnim djevojčicama, morala se vratiti u svoj najdraži zagrebački frizerski salon Vikler & Ruž. Željna prave transformacije, Ella se odlučila za svjetliju boju u ovim ljetnim mjesecima.

Jednostavna, a elegantna, njezina nova plava ravna frizura je dokaz da ponekad zbilja ne treba komplicirati.

Promjena je uvijek dobrodošla, a pogotovo na ljeto. Počastite se i vi novom frizurom – zaslužile ste!