Modni dodaci

NAJELEGANTIJI MINIMALISTIČKI NAKIT OVOG BOŽIĆA DOLAZI IZ ZLATARNE DODIĆ!

Viktoria Šafranić 15. prosinca 2017.

Nakit koji spaja obiteljsku tradiciju s modernim trendovima

Prosinac, najsvečaniji i najblještaviji mjesec u godini, ove godine započeo je otvorenjem Adventa, čime je pak službeno započelo vrijeme najboljih zimskih provoda, božićnih domjenaka i ludih novogodišnjih partyja. Omiljene baršunaste i šljokičaste odjevne kombinacije zablistat će na raznim prigodama, a završni touch podarit će im pažljivo odabran komad nakita.

Vrhunski izbor nakita za svačiji ukus nalazi se u Zlatarni Dodić, koja već više od četrdeset i pet godina predstavlja sinonim za eleganciju, ljepotu i sjaj. Na zanimljiv način povezuju tradiciju s modernim trendovima, stvarajući tako nakit koji s lakoćom pronalazi svoj put do srca brojnih pripadnica ljepšeg spola.

Aktualna kolekcija odiše posebnom, suptilnom profinjenošću i decentnošću, a sastoji od tankih i elegantnih lančića, narukvica, visećih naušnica i prstenja od bijelog i žutog 14 karatnog zlata. Ovaj divan minimalistički nakit ukrašen je neodoljivim detaljima, kao što su srca, anđelići i svjetlucavi cirkoni, a osvaja na prvi pogled svojim šarmantnim i ljupkim izgledom te jednostavnošću kombiniranja.

Savršeno pristaje uz trendovsko krupno pletivo, lepršave, prozračne bluze i svečane haljine, a posebice uz otvorene pulovere i topiće koji otkrivaju gola ramena i vrat, čime nakit tako dolazi u prvi plan.

Prosinac je također i vrijeme darivanja najmilijih, zašto ne biste ove godine razveselili mamu, sestru, prijateljicu ili djevojku elegantnim komadom nakita, uz kojeg će se osjećati poput prave zvijezde, posebno, zlatno i sjajno. Jer trajna vrijednost je neprocjenjiva, ona zauvijek ostaje zabilježena u vremenu.

Nakit Zlatarne Dodić možete pronaći u Zagrebu na sljedećim prodajnim mjestima: City Center One West (Jankomir 33), Ilica 46 I Avenija Dubrava 2.

Više informacija potražite na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Model: Dora Predojević