FOTO by Instagram

Poznati

Najdraže su dječje ruke oko maminog vrata! Takav je dan započela Nevena Rendeli!

admin 10. svibnja 2020.

Majčin dan poseban je za svaku mamu, a Nevena je majkama ipak udijelila jedan koristan savjet!

Buđenje u ranu zoru? Može! Tako je jutro dočekala voditeljica Nevena Rendeli Vejzović kojoj su u krevet uskočile njene mezimice, dvoipolgodišnje blizanke Lea i Mara te mlađa kćer Vita.

Prizor u kojem malene ručice grle mamu, doista može raznježiti svakoga, a Nevena je ispod obiteljske fotografije čestitala svim majkama, Majčin dan te mudro savjetovala ženama:

Priznajem, nema ništa ljepše od ovakvog buđenja pa makar bilo u 6 i 30 ujutro. Sretan vam Majčin dan drage mame i pokušajte danas naći malo mira i za sebe.”

Nevena i njen suprug, Mak Vejzović, mnogo su vremena provodili sa svoje tri djevojčice, a kao i mnogi roditelji, jedva su dočekali lagano pupuštanje mjera kretanja, stoga od prošlog tjedna Nevena i djeca uživaju punim plućima u šetnjama centrom Zagreba.

Kada se za to ukaže prilika, djevojčice će opet krenuti u vrtić u koji, kako kaže Nevena, obožavaju ići pa će i zasigurno imati nešto više vremena i mira za sebe, kao što je dobronamjerno poželjela svim majkama na njihov, poseban dan!