FOTO by Sinsay

Moda

Najcozy vikend look: Mickey Mouse crveni onesie iz Sinsaya!

Viktoria Šafranić 23. listopada 2020.

Imali ste težak tjedan? Dopustite da vam barem vikend razvedrimo…

Dizajn, materijal i cijena samo su neki od faktora koji utječu na našu odluku prilikom kupnje određenog proizvoda. Često se u neki odjevni predmet zaljubimo na prvi pogled, no kada vidimo cijenu, mrak nam padne na oči.

Ili se dogodi ona druga varijanta kada nešto kupimo prvenstveno zbog niske cijene, no vrlo brzo nastupa razočarenje zbog prilično loše kvalitete.

Vikend provodimo u najmekšoj Minnie Mouse pidžami od 179,00 kuna!

No ponekad nam se posreći i naiđemo točno na ono što smo zamišljali. Ovog puta, dobili smo i više od očekivanog pronalaskom novog onesija koji se pojavio na policama Sinsaya u ruhu omiljenog Disney lika – Mickey Mousea. Jednodijelna pidžama dolazi u crvenoj boji s motivima kultne cartoon ikone, a krasi je i kapuljača s poznatim ušima.

S obzirom da smo već odavno zakoračili u jesen, moramo se pomiriti s činjenicom da nas očekuje nekolicina nepovoljnih vremenskih uvjeta, stoga je najbolje što više vremena provoditi u toplini vlastitog doma.

Štoviše, uz ovu depresiju koja traje mjesecima, to nam je u ovom trenutku i najbolje. Kako bismo vam dodatno popravili raspoloženje , predlažemo da ovaj vikend ostanete u svoja četiri zida, uz vruću čokoladu, dragu seriju i najmekšu kućnu odjeću.

Cijena ovog noviteta iznosi 189,00 kuna, a ako želite biti ugrijani istim, naručite ga putem LINKA čim prije jer nas ne bi iznenadilo da se rasproda već idućeg dana.

Ako vam je od najprepoznatljivijeg para ipak malo draža Minnie, onda ne propustite Cropp onesie u nježno rozoj boji koji smo nedavno predstavili, a koji je jednako božanstven.