FOTO by Primark

Moda

Najcozy crveni matching set iz Primarka rezerviran za maglovita jutra!

Viktoria Mikulić 16. listopada 2023.

Papuče i trenirka stvoreni su za izležavanje na dvosjedu i ispijanje omiljenog vrućeg napitka…

Iako je službeno započela prije tri tjedna, zasigurno bismo se svi složili da je jesen započela s današnjim danom…Maglovita jutra i temperature blizu nule podsjetnik su da bismo u svoje ormare trebali dodati pletene komade, kaputiće i čizmice.

Uživanje na terasama kafića i u parkovima zamijenit ćemo toplinom vlastitih doma.

Nema ništa ljepše nego biti u svoja četiri zida dok vani rominja kiša. Možda preko tjedna nemamo dovoljno vremena za uživanje u jutarnjoj kavi, vikend je stvoren za cozy izležavanja uz vruću čokoladu, keksiće i udobnu odjeću.

Ako nas netko uvijek oraspoloži tijekom hladnih dana, to je trgovački lanac Primark čijem je asortimanu nemoguće odoljeti. Prošlog tjedna predstavili smo nekolicinu božićnih dekoracija koje su već popunile njihove police, a sada smo naišli na preslatku trenirku i papuče u omiljenom Disney ruhu.

Najdraži par, Mickey i Minnie Mouse svojom su pojavom ukrasili trenirku i papuče iz Primarka, a mi ne znamo što nam je ljepše. U ovim novitetima ne samo da ćete se osjećati preslatko, već će vas i utopliti tijekom najnižih temperatura.

Ako i vi želite ovaj medeni matching set crvene boje, zaputite se do Ljubljane i već ovog vikenda uživajte u najtoplijoj atmosferi svog doma.

Cijena trenirke iznosi, Minnie Mouse papuče koštaju, dok Mickey Mouse papuče možete pronaći po cijeni od.