FOTO by CCC

Kids

Najcozy čizmice za jesen s obrisom Bambija dolaze iz CCC-a!

Viktoria Mikulić 16. rujna 2022.

Novi model pravi je raj za oči!

Djeca su najveća radost ovog svijeta. Njihov osmijeh, blagi pogled, topla riječ neprocjenjivo su bogatstvo s kojim je blagoslovljen svaki roditelj. Ta malena nestašna stvorenja toliko uveseljavaju naše živote da ne čudi što im želimo pružiti sve na svijetu.

Naravno, ništa ne može zaminjeiti provedeno vrijeme s njima koje je posebno dragocjeno kao i svu ljubav u obliku raznih gesta. No naravno da im ponekad želimo priuštiti i neku šarmantnu stvarčicu u materijalnom obliku, posebice ako vidimo da im se to jako sviđa.

ccc bambi cizme

Bambi i CCC – najslađe čizmice u povijesti čovječanstva!

Vaše mališanke nove će čizmice s potpisom CCC-a zasigurno odmah prigrliti, pa kako im onda odoljeti i ne kupiti tako poseban poklon.

Škola je počela, jesen nam stiže drugi tjedan i sigurni smo da ste svoje princeze već opremili za prve školske dane, ali i za sve avanture koje će proživjeti ove jeseni.

ccc bambi cizme

Stiglo je vrijeme za nešto topliju i ugodniju garderobu, pa tako i fluffy čizmice koje nigdje neće proći nezamijećeno. Riječ je o modelu s motivom Bambija koji ove puderasto roze i bež čizmice čini još posebnijima.

ccc bambi cizme

CCC čizme – najefektniji dio svakog dječjeg looka!

Kamo god se uputile vaše klinceze, u ovim čizmicama izgledat će poput najslađih Disney junakinja. Nježne boje stopit će se uz svaku njihovu odjevnu kombinaciju, za školu, vrtić ili neku proslavu. Finalan touch ovih čizmica od 299,90 kuna čini krzneno gornjište koje će im osigurati dodatnu toplinu tijekom hladnijih dana.

ccc bambi cizme

Koje god odabrali, pogreške nema jer ovaj novitet s obrisom Bambija naprosto pršti slatkoćom. Naručiti ih možete na ccc.eu/hr ili ih kupiti u njihovim poslovnicama.