FOTO by CCC

Kids

Najcozy čizmice za jesen s obrisom Bambija dolaze iz CCC-a!

Viktoria Mikulić 07. rujna 2023.

Pravi raj za oči!

Djeca su najveća radost ovog svijeta. Njihov osmijeh, blagi pogled, topla riječ neprocjenjivo su bogatstvo s kojim je blagoslovljen svaki roditelj. Ta malena nestašna stvorenja toliko uveseljavaju naše živote da ne čudi što im želimo pružiti sve na svijetu.

Naravno, ništa ne može zaminjeiti provedeno vrijeme s njima koje je posebno dragocjeno kao i svu ljubav u obliku raznih gesta. No naravno da im ponekad želimo priuštiti i neku šarmantnu stvarčicu u materijalnom obliku, posebice ako vidimo da im se to jako sviđa.

ccc bambi cizme

Bambi i CCC – najslađe čizmice u povijesti čovječanstva!

Vaše mališanke nove će čizmice s potpisom CCC-a zasigurno odmah prigrliti, pa kako im onda odoljeti i ne kupiti tako poseban poklon.

Škola je počela, jesen nam stiže drugi tjedan i sigurni smo da ste svoje princeze već opremili za prve školske dane, ali i za sve avanture koje će proživjeti ove jeseni.

ccc bambi cizme

Stiglo je vrijeme za nešto topliju i ugodniju garderobu, pa tako i fluffy čizmice koje nigdje neće proći nezamijećeno. Riječ je o modelu s motivom Bambija koji ove puderasto roze i bež čizmice čini još posebnijima.

ccc bambi cizme

CCC čizme – najefektniji dio svakog dječjeg looka!

Kamo god se uputile vaše klinceze, u ovim čizmicama izgledat će poput najslađih Disney junakinja. Nježne boje stopit će se uz svaku njihovu odjevnu kombinaciju, za školu, vrtić ili neku proslavu. Finalan touch ovih čizmica od 34,99 € čini krzneno gornjište koje će im osigurati dodatnu toplinu tijekom hladnijih dana.

ccc bambi cizme

Koje god odabrali, pogreške nema jer ovaj novitet s obrisom Bambija naprosto pršti slatkoćom. Naručiti ih možete na ccc.eu/hr ili ih kupiti u njihovim poslovnicama.