FOTO by Instagram @adrianadurdevic

Poznati

„Najbolji … volimo te“ Duje Ćaleta Car proslavio rođendan!

Daria Lovrić 20. rujna 2023.

Najljepši poklon je cijela obitelj na okupu…

Adriana i Duje Ćaleta Car, prošle su godine izrekli sudbonosno DA u Dubrovniku, a prije samo dva mjeseca, na svijet je stigao i njihov drugi sin.

Prekrasna magistrica prava i poznata influencerica te jedan od naših cijenjenih nogometaša prošli su mjesec proslavili Maurov 2. rođendan, a sada su imali još jedan razlog za slavlje.

Iako su ovih dana zasigurno zaokupirani novom bebicom i starijim sinčićem, ovog je puta Duje zaslužio svu pažnju. Naime, poznati nogometaš koji trenutno igra za Lyon proslavio je svoj 27. rođendan u društvu dječice i supruge Adriane.

Veselje u obitelji Ćaleta Car!

Prekrasna Ariana, na svom je Instagram profilu objavila fotografiju predivne obitelji koja pozira uz minimalističku tortu u crno-bijelom izdanju. Naime, torta na „dva kata“ ima gornji dio ukrašen tekstom „best dad“, dok je donji ukrašen riječju „husband“.

Instagram @adrianadurdevic

„Najbolji … volimo te!“ – poručila je emotivna supruga Adriana u opisu fotografije. Obitelj je za ovu prigodu odjenula bijele outfite, a Adriana je svoju casual kombinaciju upotpunila dugačkom bisernom ogrlicom.

Ubrzo su krenule čestitke bojnih poznatih osoba i Adrianinih pratitelja, a mi se također pridružujemo istima.