FOTO by Twitter @

Zabava

Najbolji trik kad netko vaš outfit zalije crvenim vinom

admin 10. kolovoza 2021.

Pogledajte način na koji je jedna žena riješila ovaj problem

Jedna žena na svom je Twitteru podijelila fotografiju nevjerojatnog trika uz pomoć kojeg je spasila svoju prijateljicu od gotovo uništenog outfita.

Mia Williamson na svom je profilu postavila fotografiju bijelog outfita svoje prijateljice koje je izgledalo uništeno nakon fleka od crvenog vina.

“Prijateljica je bila na rubu plača kada je shvatila da je njen outfit uništen. Crveno vino na hlačama i majici bili su jasno vidljivi i morala sam napraviti nešto kako bih popravila situaciju. Nema goreg nego kad ti rođendansku proslavu uništi glupa nezgoda, a upravo se to dogodilo mojoj prijateljici El. Umjesto da histerično napusti zabavu plačući smislile smo plan koji nije bio savršen, ali je bio provediv” – izjavila je Mia Williamson.

Snalažljiva Mia naručila je još 5 čaša crvenog vina i bacivši sve karte u svoju kreativnost odlučila izvući najbolje od situacije. Nekoliko vještih poteza i pravilno raspoređeno crveno vino na odjeći rezultiralo je sasvim novim outfitom u pinky bijeloj nijansi.

Objava je u kratkom vremenu skupila preko 200,00 lajkova, a pratitelji su svojim komentarima iskazali divljenje kako je Mia spasila dan i izvukla prijateljicu iz neugodne situacije. 

Jedini problem predstavljao je neugodni miris vina koji se širio iz outfita, a ni mogućnost sjedenja nije bila opcija.

Nadamo se da se nećemo nikad naći u sličnoj situaciji kao El, ali i ako vaš outfit ikada strada od crvenog vina znate jednu taktiku koja vam može biti od pomoći.