FOTO by Chanel / Douglas / Dior

Ljepota

Najbolji ljetni parfemi – ovo su naši favoriti

Mia Vodopija 16. lipnja 2021.

Parfemi imaju tu moć da nas privuku u sekundi i da se zauvijek zaljubimo u njihove note

Baš kao što svatko ima svoj omiljeni par traperica, tenisica, sunčanih naočala, tako imamo i svoj najdraži parfem. To je onaj miris koji nas podsjeća na uspomene koje smo proživjeli, osobe s kojima smo proveli najljepše vrijeme…

Naš omiljeni parfem nas vraća u ona prošla vremena za kojima smo nostalgični. Parfemi imaju tu specifičnu moć da nas privuku u sekundi i da se zaljubimo u njihove note zauvijek.

Još od starog Egipta, Grčke i Rima, ljudi žele ugodno mirisati. Lagani, lepršavi, lijepog mirisa, parfemi su uistinu bezvremenski.

Iako su neki parfemi stekli reputaciju vintage i zagušljivih parfema i ponekad ih se pogrdno uspoređuje s parfemima za “stare”, vrijeme je da zaboravite na bilo kakvu oštru mješavinu pudera i cvijeća na koju je vaša baka mirisala.

U novim vremenima današnjeg svijeta morate imati otvoren um za moderne cvjetne mirise. Ponuda bi vas mogla iznenaditi.

Bilo da ste cool djevojka koja želi nešto jedinstveno i zanimljivo za špricanje ili ste netko tko voli novi trend i želi znati koji su dobri cvjetni mirisi općenito, sve to smo vam olakšali navođenjem top 5 parfema sezone.

Chanel, Dior, Luis Vuitton, Tom Ford i Jo Malone su popularna i lako prepoznatljiva imena s razlogom. Nadamo se da vam se sviđaju naši favoriti i da ćete se počastiti s jednim od njih.