FOTO by Instagram @exploreclt // lookapik.com

Trendovi

Najbolji inovativni pokloni za novopečene mame

Mia Vodopija 08. rujna 2021.

Masažni pojas, poklon bon za najdraži restoran ili Roomba? Tko bi tome odolio?

U slučaju da imate novopečene majke u svom životu, vjerojatno se pitate što im pokloniti. Mnogi ljudi će pokupovati pelene, odjeću i obuću za bebu ili ostale dječije potrepštine, no nas zanima nešto drugo.

S obzirom na to da je majka ta koja je bila trudna 9 mjeseci i rodila, mi želimo proslaviti upravo to – majke! U nastavku pročitajte i inspirirajte se nekim od zanimljivih ideja i poklona koje biste mogli kupiti novoj majci, a da nisu nužno vezane uz njihove bebe.

I majke zaslužuju ljubav, pažnju i poklone, ne samo njihove bebice.

GRUDNJAK ZA DOJENJE

Nova mama će pripremiti mnoge stvari, a neke pak neće pomisliti kupiti za sebe. Ovaj grudnjak dizajniran za dojenje vrlo je vjerojatno jedna od tih stvari kojih se nije sjetila. Grudnjak je neutralne bijele boje, ali je također i super udoban.

bubamara.eu

SHIATSU MASAŽNI POJAS ZA MASIRANJE

Ovaj pojas za masažu vrata, ramena i leđa donosi utjehu novoj mami gdje god da krene, čak i ako ne izlazi iz kuće. Savršen je dodatak kauču ili krevetu, a može ga koristiti i dok stoji. Ovaj pojas pretvara svako sjedalo u mini lječilište.

lookapik.com

MULTI-MAM KOMPRESE ZA BRADAVICE

Iako manje glamurozan poklon na popisu, zajamčeno je da će vas mame zauvijek voljeti zbog ovog. Ovi rashladni ljekoviti ulošci pružaju trenutno olakšanje zacjeljivanju bradavica. Imaju izravan umirujući učinak na bolne bradavice uz osjećaj hlađenja, optimiziraju stanje kože, smanjuju oticanje i neutraliziraju štetne mikroorganizme.

multi-mam.com.hr

POKLON BON IZ LOKALNOG RESTORANA

Nove majke ne žele biti zaključane u kući po cijele dane i noći, stoga je odlična ideja kupiti joj poklon karticu za ručak ili večeru iz omiljenog restorana.

VRIJEME S POSTPOROĐAJNOM DOULOM

Većina žena se koncentrira na trudnoću i sam porod, no što kada dijete napokon ugleda svjetlo ovog svijeta? Darivanje vremena s postporođajnom doulom je neprocjenjiv poklon za novu mamu.

POKLON KARTICA ZA ČIŠĆENJE STANA

Poklonite novoj majci čistu kuću. Clean 4 U je usluga čišćenja koja je specijalizirana za poslove čišćenja i održavanja interijera stambenih i poslovnih objekata, u Zagrebu i okolici. Usred kaosa donošenja nove bebe na svijet, imati čistu kuću može biti najbolji dar od svih.

IROBOT – USISAVAČ ROBOTA POVEZAN S WI-FI-JEM ROOMBA 675

Kućanski roboti su uistinu daleko došli. Sada opremljeni s Wifi-em, mogu se uključiti pomoću vašeg pametnog zvučnika za početak čišćenja bez ustajanja s kauča. Ovaj moćni robot usisivač može počistiti kutove, pokupiti neizbježna izlijevanja koja dolaze s novom bebom i tako pomoći novoj obitelji.

U slučaju da ne možete nabaviti neke od ovih stvari novopečenim majkama koje znate, bitno je napomenuti da one također žele društvo – odgoj novorođenčeta često je usamljen posao, ponekad su samo petominutni razgovor i šalica kave najbolji dar koji im možete dati.