Najbolji Disney restorani!

Engineer 26. svibnja 2017.

Više od 17 milijuna ljudi godišnje provodi godišnji odmor u Disney Worldu

Svi znamo da duge šetnje Disney World-om mogu itekako iscrpiti čovjeka zato vam mi donosimo najbolje Disney restorane koji će zadovoljiti vas i vašu djecu podjednako.

Enchanted Tiki Room, Adventureland, Disneyland

Tiki Juice bar je toliko popularan da može biti Disney lik. Ova poslastica započinje svježim, ledenim sokom od ananasa, nakon čega slijedi velikodušni dio kremastog ananasa.

View this post on Instagram

Yesterday

A post shared by David (@shadow_vamp) on

Rose & Crown, United Kingdom Pavilion, Epcot

S bogatim šumama, urezanim staklom i starim fotografijama Rose & Crown simulira britansko iskustvo u pubu-pogotovo ako naručite fish & chips. Preveliki komad svježeg bakalara je poslužen s engleskim chipsom uz to još popijte pola Harp Lager i pola Guinness.

View this post on Instagram

#waltdisneyworld #EPCOT #worldshowcase

A post shared by EPCOT Explorer (@epcotexplorer) on

Cinderella’s Royal Table, Magic Kingdom

Za djecu koja obožavaju pepeljugu, ovo je ostvarenje snova. Pepeljuga, vas vodi spiralnim stubištem na tematski restoran koji gleda na park. Male princeze će uživati u francuskim štapićima i jajima, dok roditelji mogu uživati u jastogu i rakovima ili vegetarijanski nadahnutim pečenim kvascem.

Sci-Fi Dine-In Theater Restaurant, Disney’s Hollywood Studios

U zvučnoj sceni u Hollywoodu, Sci-Fi, obuhvaća koncept pogona, zajedno s konvertibilnim automobilima kao tablicama i velikim filmskim zaslonom. Uživajte u vintage crno- bijelim horor filmovima dok jedete poznata St.Louise rebarca ili vegetarijansku pitu.

50’s Prime Time Café, Disney’s Hollywood Studios

Vinyl stolice, Formica stolovi jasno vam daju do znanja da ste u 50’s Prime Time kafiću. Svakako preporučamo da probate pečenu piletinu koja nosi naziv Aunt’s Liz’s Golden chicken ili pirjanu govedinu koja nosi naziv Mom’s old fashioned Pot Roast. Svako jelo naručeno zahtijeva maslac od kikirikija.

https://www.instagram.com/p/BTSMMPfh4bX/?taken-at=998371120192812