FOTO by aboutyou.hr

Moda

Najbolje ljetne haljine su iz Naf Nafa i Orsaya

Mia Vodopija 15. srpnja 2021.

Najbolje ljetne haljine su one koje se mogu iznova nositi, one koje vam dovoljno dobro stoje da se u njima osjećate udobno i da ste sretni od zore do sumraka, one haljine koje mogu biti vaše dnevne kombinacije, a koje lako prelaze i u večernje (samo s drugim sandalama), i u najboljem slučaju, najbolje ljetne […]

Najbolje ljetne haljine su one koje se mogu iznova nositi, one koje vam dovoljno dobro stoje da se u njima osjećate udobno i da ste sretni od zore do sumraka, one haljine koje mogu biti vaše dnevne kombinacije, a koje lako prelaze i u večernje (samo s drugim sandalama), i u najboljem slučaju, najbolje ljetne haljine su one koje ne trebate peglati.

Bez obzira planirate li hrvatski staycation, nadate li se uskočiti u auto/bus i otići na putovanje ili jednostavno želite nešto zgodno, lagano i lepršavo dok odsjedate kod prijatelja koje niste vidjeli cijelu godinu, sigurno imamo najbolje ljetne haljine za vas.

Pronašli smo razne haljine savršene za uparivanje s ovogodišnjim chunky stilom sandala, ali i svilenkaste haljine i remek-djela s otvorenim leđima, idealne za visoke potpetice i torbu s ručkom.

Ako ne znate koje ćete tkanine nositi na vrućini, imamo obilje pamučnih i lanenih haljina koje će vas hladiti i s kojima ćete biti bez mrlja od znoja.

Mnogo ovih opcija možete lako spariti uz laganu jaknu i čizme ako ih želite nositi i u jesenskim danima.

Bez obzira na to jeste li raspoloženi za maksi, mini ili midi haljinu s naramenicama, s puf, klasičnim ili rukavima dužine tri četvrtine, naša galerija ispod vam zasigurno nudi najbolje ljetne haljine iz Naf Nafa i Orsaya.

Nadamo se da smo vas uvjerili da se počastite i uživate u jednoj od ovih krasotica.