FOTO by MeetMia

Iće & piće

Najbolje krafne u gradu! 9 različitih okusa koji će osvojiti i najzahtjevnija nepca!

Viktoria Mikulić 11. veljače 2022.

Ako želite kušati najslasnije krafne, uputite se u MeetMia!

Najromantičniji mjesec u godini nije poznat samo po Danu zaljubljenih, već i po karnevalima koji se odvijaju diljem gradova Lijepe Naše.

U Samoboru omiljen fašnik počinje idućeg petka, dok riječki karneval kreće već u četvrtak, 17.03. Krafne su svima dobro poznata poslastica tijekom karnevala i gotovo da nema posjetitelja koji ne kuša barem jednu.

Uz standardne okuse poput marmelade, čokolade ili vanilije, bistroi su postali sve inovativniji te nam donose neke nove verzije za kojima će poludjeti i ona najzahtjevnija nepca.

Bez obzira planirate li se ove veljače uputiti na karneval ili jednostavno nemate remena ni potrebe, jedno je sigurno – veljača ne može proći bez krafni. U samom centru Zagreba, točnije u Vlaškoj ulici 43 nalazi se MeetMia, brunch & cake bar!

Uz prefine sendviče, torte, kolače i kroasane, ove veljače u ponudi su i krafne s čak 9 različitih okusa.

Uz klasične krafne bez punjenja i već spomenute okuse poput marmelade i vanilije, tu su i one s kremom od vanilije i limuna i domaćim džemom od borovnica, kremom od čokolade i lješnjaka i domaćim namazom od lješnjaka, kremom od kokosa, pistacije, kremom od vanilije i pralinama od lješnjaka i kremom od vanilije te domaćim džemom od maline.

Također, za ovo Valentinovo su na pripremili preslatke kolačiće s motivima ljubavi. Ove subote, nedjelje i ponedjeljka uživajte i poklonite najljepše slatkiše svojim najdražim ljudima.