Poznati

Najbolje instagram fotografije celebrity trudnica

Antonija Andabak 02. lipnja 2017.

Poznate trudnice u najljepšim trenucima iščekivanja

Kao da majčinstvo samo po sebi nije jedna od najdivnijih stvari na svijetu, sada imamo priliku približiti vam divan krug života i to fotografijama poznatih zvijezda koje su  zabilježene u najnježnijim trenucima i  fotografijama kojim su stavile naglasak na svoje blagoslovljeno stanje i sreću.

Iako mnoge od nas nemaju profesionalnog fotografa pri ruci poput poznatih koji imaju na raspolaganju primjerice Vogue fotografe samo jednim pozivom, ipak je predivno iskustvo za buduću mamu i inspirirajuće za milijune obožavatelja imati zabilježen trenutak u kojem slika govori: “Čekam trenutak upoznati se s malim bićem koje raste u meni”.

Dakako, svi se sjećamo vremena kada su fotografije intimnije prirode bile rezervirane isključivo za određen tabloid, no i tada se nitko nije previše bunio, obožavatelji su zajedno s novopečenim roditeljima dijelili njihovu sreću, želeći im sve najbolje uz novog člana obitelj. Danas, uz pomoć socijalnih medija, imamo mogućnost pratiti najintimnije trenutke majčinstva, od samog početka objave majčinstva pa do fotografija gdje se mame izmorene od poroda smješkaju s upravo rođenom bebom.

Unatoč tome što su neke od izdvojenih trudnica u međuvremenu i postale mame, naglasak je svakako na sreći koju je u tom trenutku uhvatila kamera i koju su potom podijelile sa svima nama.

Beyonce – predivna fotografija koja ostavlja bez teksta, poznata pjevačica očekuje blizance.

Rosie Huntington-Whiteley  – model i žena poznatog glumca Jasona Stathama broji sitno do rođenja njihovog prvog djeteta.

Ciara – dovoljan je jedan pogled na divnu trudnicu, pjevačicu Ciaru, i možete zaključiti da je naprosto blistala u svojoj drugoj trudnoći. Ciara je nedavno rodila svoje drugo dijete, djevojčicu kojoj su ona i suprug nadjenuli ime  Sienna Princess Wilson.

View this post on Instagram

Sunday Vibes.. ❤️

A post shared by Ciara (@ciara) on

Lauren Conrad – poznato TV lice i modna dizajnerica koja neumorno kreira i za vrijeme trudnoće, očekuje svoje prvo dijete sa suprugom Williamom Tellom, a datum poroda je vrlo blizu.

Nikki Reed – divna Nikki, poznata glumica i spisateljica, je nedavno objavila ovu dirljivu fotografiju uz tekst posvećen svom nerođenom djetetu koje jedva čeka upoznati.

Whitney Port – bivša reality zvijezda često dijeli i svoja nelagodna iskustva u trudnoći sa svojim obožavateljima. Unatoč tome, kao i svaka trudnica, željno iščekuje primiti svoju bebicu u ruke.

Brie Bella – bivša profesionalna hrvačica, u privatnom životu je vrlo nježna dušica koja je uživala do posljednjeg trenutka trudnoće. Brie je nedavno rodila svoje prvo dijete, djevojčicu koju je nazvala Birdie Joe Danielson za koju je rekla da je se ne može nagledati. Vjerujemo joj na riječ.

Bar Rafaeli – prelijepa Bar očekuje svoje drugo dijete sa suprugom, poduzetnikom Adi Ezrom, a već imaju djevojčicu Liv koju je rodila prošle godine u kolovozu.

View this post on Instagram

Baby wanted some vitamin D☀️

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Behati Prinsloo – surpuga planetarno popularnog pjevača Adama Levina, rodila je prošle godine u rujnu a tek je nedavno objavila ovu predivnu intimnu fotografiju.

View this post on Instagram

Time flies 🐣

A post shared by Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) on

Gal Gadot – glumica koja je poručila da je jedna od “nas” time da svoju trudnoću nije zabilježila uz pomoć profesionalnog fotografa već uz pomoć muža, ogledala i Iphone-a

Olivia Wilde – prelijepa glumica, majka je već dvoje djeca,a sa svojim fanovima je podijelila ovu preslatku fotografiju za vrijeme trudnoće.

View this post on Instagram

Matching baby bumps. ✌️

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde) on