FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Najbolje haljine za blagdansku sezonu partyja napokon su tu!

Mia Vodopija 04. studenoga 2021.

Svaka je posebna na svoj način!

Iako se možda na prvi pogled čini kako se nemamo čemu veseliti, radost blagdanske sezone čeka nas iza ugla. Lampice, kolačići, kuhano vino, fritule, kućice, šetnje, darivanje i poklanjanje poklona…ne možemo se strpjeti!

U jesenskom sivilu i danima koji su sve kraći i kraći, rado razmišljamo o opuštanju uz koju čašu vina ili šampanjca i škicanju zgodnih momaka na blagdanskim okupljanjima, kućnim ili poslovnim partijima.

Što obući za takve partije? Pa, uvijek možete obući odijelo kojim ostavljate dojam profesionalnosti, elegantnosti i sofisticiranosti. Ako ne želite izgledati dosadno u odijelu, odaberite neku jaku vibrantnu boju ili metalik boju – bolje privlače pozornost od crnog ili sivog odijela! Možete se također odlučiti za midi haljinu, bluzu i gležnjače.

S obzirom na to da smo mi veliki fanovi haljina, a i Tommyja Hilfigera, odlučili smo vam predstaviti 10 odličnih haljina za blagdanske partije.

S obzirom na to da govorimo o Hilfigeru, znate već i same da su ove haljine (malo skuplje i) kvalitetne, što znači da ćete ih nositi opet i opet i opet. Nećete se brzo odreći ovih ljepotica, zbog čega je super uložiti u jednu od njih. Naše odabire možete vidjeti u galeriji ispod:

Haljine dolaze u raznim bojama, a možete nositi uz gležnjače i teddy smeđu jaknu, ako ste fanovi casual i chill stila, a ako ste obožavatelji modnih trendova, onda vam preporučujemo čizme iznad koljena i kaput od vune, da vas grije dugo u noć.

Za blagdanski party, haljinu sparite sa slingback cipelama s visokom potpeticom za dozu seksepila.

Tommy Hilfiger haljine odličan su izbor tijekom cijele godine i dobra investicija! Nadamo se da ste odabrali barem jednu gledajući našu galeriju!