Dekor

Najbolja ideja za osvježenje kod kuće

admin 28. lipnja 2021.

Autor teksta: Ana Moslavac

Za sve one koji trenutno nisu u mogućnosti otići na more, a sanjaju o brčkanju u osvježavajućoj vodi bazeni koje smo pronašli u Bauhausu čine se kao najbolja alternativa!

A osim što ćete se u njima osvježiti ovog ljeta, bazeni u koje uložite ove godine trajat će vam i u budućnosti tako da se nikako ne radi o bačenom novcu.

S obzirom na to da se u trgovinama nudi pregršt prekrasnih bazena različitih dimenzija, mogućnosti i izgleda vjerujemo da će svatko pronaći nešto za sebe u ovom popisu koji smo pripremili za vas.

Ukoliko izaberete veliki obiteljski bazen ili jacuzzi potrošit ćete nešto više novca negoli za onaj maleni dječji, ali vjerujemo kako nećete zažaliti budući da ćete uz vaše „privatno more“ u dvorištu moći organizirati različite zabave uz roštilj i prijatelje te će se svi uzvanici moći osvježiti.

(Priznajmo, na temperaturama koje nas griju ovih dana kupanje je jedna od najučestalijih misli koja nam prođe kroz glavu.)

Također, ukoliko pronađete bazen koji estetski odgovara vašoj okućnici, utoliko ćete dobiti i zanimljiv detalj koji će osvježiti izgled vašeg dvorišta.

Ako baš ne želite potrošiti previše i nemate veliku želju da se sami okupate, a djeca vas konstantno ispituju kada će se moći okupati u moru – manji dječji bazeni odgovor su na sve vaše muke budući da su njihove cijene nešto niže od cijena velikih bazena, a njihova je veličina sasvim dovoljna za manju djecu.

Ovisno o uzrastu vaše djece možete birati između različitih promjera i dubina bazena.

Također, dječji bazeni često dolaze u jarkim bojama, s likovima iz crtića, a nerijetko imaju maleni tobogan ili nadstrešnicu kako bi bili još zanimljiviji djeci.

Vjerujemo da će se djeca rado ostati igrati u ovim bazenima i po nekoliko sati, a vi se za to vrijeme možete odmoriti i uživati u šalici kave na terasi.