FOTO by Farfetch

Moda

Najbizarniji odjevni komad dolazi u obliku cheeseburgera!

Viktoria Mikulić 16. kolovoza 2022.

Naša rubrika bizar upravo je dobila novitet…

Tko ne voli fast food neka digne ruku ili zauvijek šuti… Svi smo mi manje-više skloni brzoj hrani, osobito u trenucima pmsa, dosade ili jednostavno kada ne znamo što drugo jesti. Burgeri su nam često na pameti i kada naručimo ovu sočnu i masnu hranu, znamo da nas okus neće razočarati. To što se nakon jela osjećamo kao da nas je nešto pregazilo, već je druga priča.

Svaka zaljubljenica u modu prati svjetske brendove i uvijek želi biti ukorak s najnovijim modnim trendovima. Jedna od takvih marki je i Moschino za kojom lude fashionistice diljem svijeta.

moschino suknja

Iako je riječ o svjetski poznatom brendu čiji su odjevni komadi i modni dodaci itekako cijenjeni, i oni znaju skrenuti s putanje i lansirati nešto totalno neočekivano, u prijevodu bizarno.

moschino suknja

Pronašli smo najbizarniju suknju

Izgleda da naša prva dva odlomka nemaju nikakvu poveznicu, ili možda ipak imaju? Moschino je lansirao suknju u obliku cheeseburgera, a mi smo ostali „zabezeknuti“. Da, obožavamo modu i jako volimo burgere, ali ne možemo zamisliti to dvoje zajedno. Ni u kojem slučaju ne bismo odjenuli ovu suknju koja sadrži sve sastojke fantastičnog burgera, poput hrskavog peciva, mesa, salate, rajčice i sira, a kao finalan touch tu su i sitne šljokice.

Model na slici nosi je uz visoke potpetice i usku majicu koja otkriva ramena, a mi je ne možemo zamisliti ni kao vreću za spavanje.

moschino suknja

Ako se vi vidite u ovoj luckastoj suknji i osoba ste koja voli biti primijećena, možda biste je trebali nabaviti i sačuvati za „Noć vještica“. Trenutno je na 25% popusta i njezina cijena iznosi 4425 eura pa tko voli, nek izvoli.