Promo

Najavu za horor ‘Časna’ gledate na vlastitu odgovornost!

PR 16. kolovoza 2018.

Usudite li se pogledati najavu za film ČASNA koja je na zahtjev korisnika uklonjena s You Tubea?

You Tube je uklonio oglas za nadolazeći horor hit Časna zbog više ni manje nego šokantnog sadržaja. Oglas u trajanju od 6 sekundi koji ne možete preskočiti bio je toliko zastrašujući da su počeli nicati tweetovi s upozorenjima na njegov sadržaj. Oglas počinje upozorenjem za gledatelje da stišaju zvuk nakon čega se u djeliću sekunde pojavljuje scena iz filma popraćena jezivim kricima i lupanjem.

Pogledajte, ako se usuđujete. Video koji je prestrašio korisnike Youtube-a možete pogledati ovdje, ali na vlastitu odgovornost:

ČASNA

Označi prijatelja i uljepšaj mu dan.Obavezno pojačaj zvuk.#TheNun

Gepostet von Blitz Hrvatska am Donnerstag, 16. August 2018

Film su već proglasili najstrašnijim filmom 2018. godine, a kako se bliži datum početka prikazivanja u kinima. Časna je peti i najmračniji film u svijetu Prizivanja, preteča svih događaja koji su uslijedili u filmovima Annabelle i Prizivanja. Kada si časna u Rumunjskoj oduzme život, Vatikan će poslati svećenika i časnu da istraže njezinu smrt. Zajedno otkrivaju ne baš svetu tajnu. Riskirajući ne samo svoje živote, već i vjeru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamjernom silom u obliku iste demonske časne koja je terorizirala publiku u filmu Prizivanja 2.

Trailer za film ‘Časna’ možete pogledati ovdje:

A one najhrabrije Časna čeka od 6. rujna u svim kinima, u distribuciji Blitza.

#zastrasujuca IGRA DARIVANJA 

U suradnji sa CineStar Cinemas Hrvatska, darujemo paket rekvizita (majice, blok, ruksak) s motivima iz filma ‘Časna’. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica rekvizita iz horora ‘Časna’ je Danijela Poljan Cmrečak. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.