FOTO by Instagram @caffebar_occulto

Zabava

Naišli smo na zagrebački kafić koji već blista u božićnom ruhu

Krešimir Šustić 06. studenoga 2020.

Odlazak na popodnevnu kavu uz ovakav interijer bit će puno ugodniji

Laganim koracima počeli smo se pripremati za najuzbudljivije i najveselije doba godine koje će biti pomalo drugačije nego što smo navikli, no svejedno nas je uhvatila blagdanska euforija.

Šetajući gradom, imali smo prilike vidjeti kako vrijedni radnici već dekoriraju parkove, trgove i ulice tisućama lampica i ukrasima čije svečano paljenje ne možemo dočekati.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams."#christmas #christmasdecor #peaceful #somethingspecial #uvijekdrugačiji

Objavu dijeli Caffe bar Occulto (@caffebar_occulto)

Da bi advent bio potpun, prodavači uređuju izloge trgovina kako bi izgledale atraktivno i primamile vjerne kupce u božićni shopping u koji ćemo uskoro pohrliti.

Također su se i ugostitelji masovno počeli pridruživati čarobnoj bajci, sređujući omiljene lokale u kojima nam je gušt uživati u toplim napicima.

Prošle godine smo imali prilike vidjeti nekoliko zanimljivih barova koji su odlučili obogatiti svoje interijere originalnim pričama i samim time su postali prave atrakcije i omiljene lokacije građana.

Ove godine čast da otvori sezonu, pripala je Caffe baru Occulto koji je već unio božićno ruho u objekt i svojim vjernim gostima omogućio blagdanski ugođaj dok ispijaju kavu, čaj ili kakao.

Tu je naravno, predivna božićna jelka, ukrašena neodoljivim ornamentima i pločicama s omiljenim zimskim delicijama i njihovim sastojcima, kao i adventski vijenac i božićni buket koji se nalaze na šanku.

Sa stropa visi dekoracija napravljena od zimzelenih grana, ukrašena božićnim lizalicama, kuglicama i zvončićima u prigodnoj crvenoj boji.

Pažnju posebno oduzima srebrni vlakić pun poklona koji juri kako bi stigao na vrijeme svima dostaviti poklone poslane od strane Djeda Božićnjaka.

Na Instagram profilu bara, jedva čekamo vidjeti još ovakvih detalja koji će popodnevni odlazak na kavu učiniti puno ugodnijim i opuštenijim.