FOTO by Naf Naf

Moda

Naf Naf plava torbica asocira nas na noćno nebo prepuno zvijezda!

Viktoria Mikulić 18. veljače 2021.

Ovaj accessories je sve o čemu sanjamo!

Modni dodatak u dark blue nijansi koji smo pronašli u Naf Nafu izgledao bi sasvim jednolično, da mu ovi kreativci nisu dodali jedan modni detalj. Koliko je malo domišljatosti potrebno da sasvim običnu torbicu pretvorimo u IT komad, dokaz je ova točkasta marama koja se nalazi oko zlatne ručke u stilu lanca.

Već smo ranije predstavili zeleni model u istoj varijanti, no nosimo mogli odoljeti i ovom plave boje, pogotovo jer znamo da je većini upravo ona omiljena.

Ova crossbody torba je kao stvorena za prave dame, koje i za najležerniji izlazak pomno biraju outfit i accessories, te uvijek izgledaju božanstveno.

U zagasitoj nijansi, uklopit će se uz mnoštvo svjetlijih i tamnijih odjevnih kombinacija.

Možda u posljednje vrijeme ne razmišljamo o kupnji nove torbice jer stvarno ne vidimo prilike gdje bismo istu nosili, posebice kada naiđemo na neke stylish modele za svečaniji look, no ipak nije naodmet škicnuti novitete.

Kad tad ćemo ponovno moći blistati u punom sjaju i kombinirati modne poslastice, baš poput ove koju će prolaznici obasuti komplimentima.

Kvalitetna, prekrasna i dovoljno prostrana, potrajat će zasigurno nekoliko sezona, a stvorena je za nošenje kroz sva godišnja doba.

Njezina cijena iznosi 29,99 €, a pronaći je možete putem LINKA.