FOTO by Naf Naf

Moda

Naf Naf iznenadio šarmantnom kolekcijom vjenčanica!

Viktoria Mikulić 12. travnja 2022.

Trenutno na 30% popusta...

Naf Naf je inače modni brend koji se bavi proizvodnjom odjeće, obuće i dodataka. Njihova ponuda sastoji se od svečanijih, ali i ležernijih komada koji odišu bojama i neodoljivim uzorcima. Posebno nas očaravaju elegantne torbe, a najprepoznatljivije su one s detaljem marame točkastog uzorka. Njihovi noviteti su trendi, ali istodobno u sebi nose vintage notu.

118,99 €

Za proljeće 2022, uz standardnu kolekciju lansirali su i nekoliko primjeraka romantičnih vjenčanica, a među njima se krije i jedan prekrasan kombinezon bijele boje.

To nas je veoma iznenadilo s obzirom da inače u njihovim trgovinama ne nalazimo odjeću za mladenke. Izdvojili smo 4 vjenčanice koje dolaze u različitim krojevima.

174,99 € 

Od zanosne krinoline s dugim rukavima u kojoj ćete se osjećati poput prave princeze, do vjenčanice bez naramenica s trakom oko struka, primjerka s V izrezom s prednje strane i na leđima i lepršavim rukavima i kratke vjenčanice s čipkastim detaljima.

62,99 €

Šećer na kraju je kombinezon čiji se gornji dio sastoji od čipke, a donji od poliamida i poliestera. Kombinezon je izvrsna alternativa vjenčanicama i u posljednje vrijeme je sve popularniji odabir među pripadnicama nježnijeg spola.

69,99 €

Ako se vaše ili vjenčanje bliske osobe lagano približava, onda svakako škicnite ove romantične modele po super cijenama. Jer ako u njima izreknete sudbonosno DA, definitivno nećete pogriješiti. P.S. Ne propustite priliku i ugrabite ove novitete na 30% popusta.

90,99 €