FOTO by Naf Naf

Moda

Naf Naf chic kaputi u pet udarnih boja!

Antonija Andabak 03. siječnja 2021.

Na dva kupljena proizvoda, ostvarujete ukupan popust od 50%! Super prilika koja se ne propušta!

Nema sumnje da je svijet mode sklon modnim hiperbolama koji mame uzdahe, a mnoge su fashionistice opsjednute “IT” komadima koji se nose tu sezonu… i vjerojatno nikada više.

Svi ti komadi imaju epitete predivnog, a istina je ta da iako ne možemo maknuti pogled od tog teddy kaputa boje fuksije, komadi koji traju jednostavnijih su krojeva i nosivih boja među kojima se nalaze oni iz palete osnovnih.

Postoje komadi koji čine razliku među onima koje ćete nositi samo ovu zimu i onih minimalističkog stila koji će na vama uvijek izgledati moderno, a vi u njima apsolutno predivno.

Jedni od tih kaputa oni su s potpisom francuskog brenda Naf Naf među kojima smo izdvojili one u pet ključnih nijansi: plavoj, bijeloj, crvenoj, crnoj i zelenoj!

Francuski modni brend kreirao je dugačku listu kaputa koji jedino mogu biti opisani kao ikonski. Ne samo da klasična bijela boja kaputića laska svakom tonu kože, nego je i dizajniran da laska vašoj figuri!

Tako se na A-listi Naf Naf kaputa nalazi onaj bijeli visokog ovratnika, A-kroja koji će divno istaknuti vaš struk, zeleni kaput s unutarnjim kopčanjem i interesantnim valovitim dizajnom pri kopčanju, plavi kaput ravnog kroja s duplim kopčanjem, crveni kaputić s kapuljačom i bogatim umjetnim krznom te klasični crni kratki kaputić naglašenih ramena koji se može nositi i pri prijelaznim razdobljima.

179,00 €
159,99 €
139,99 €

Cijene Naf Naf kaputa pripadaju srednjem cjenovnom rangu, no izvrsna je vijest da trenutno traje popust od ravno 50 posto što znači da možete kupiti dva kaputića, a ukupna cijena istih će se pri završetku kupovine prepoloviti – što znači da možete kupiti dva chic kaputića po cijeni jednog!

189,99 €
129,99 €

Prilika koja se ne propušta, a popust vrijedi da bilo koja dva kupljena proizvoda, pa na službenoj stranici Naf Naf možete pogledati ostalu ponudu i kupiti komade koji odišu francuskim šarmom.