FOTO by PR

Elegant

Nadora Creative Studio – omiljena destinacija za kupnju originalnih darova za sve prilike!

PR 02. prosinca 2022.

Nadora Creative Studio slavi svoj drugi rođendan, a tim vas povodom do kraja tjedna časti posebnim ponudama i poklonima iznenađenja

Jedna od omiljenih destinacija za kupnju originalnih darova za sve prilike – Nadora Creative Studio slavi svoj drugi rođendan! U dvije godine poslovanja ovaj se domaći brend pokazao kao odredište u kojem na jednom mjestu možete pronaći darove za najdraže osobe, kolege ili poslovne suradnike.

Nadora Creative Studio 1
Nadora Creative Studio

Sastavljen od mladih kreativki iz Slavonskog Broda, brend Nadora Creative Studio sramežljivo je ušao na domaću scenu, a sudeći prema odličnim komentarima postao je apsolutni hit na društvenim mrežama.

Nadora Creative Studio 2
Nadora Creative Studio

Fokusiran na darove, brend nudi liniju zanimljivih vina s porukom koje krase natpisi namijenjeni za različite prigode. Simpatične poruke i vizuali dolaze u kombinaciji s jednom od tri vrste vina, a mogu se kupiti zasebno ili u nekom od poklon paketa.

Nadora Creative Studio
Nadora Creative Studio

Bogata božićna ponuda

Natpisi na vinima sezonalno se prilagođavaju potrebama tržišta i obuhvaćaju široku paletu poruka – od božićnih, za Valentinovo ili Dan žena, do onih za rođendane, čestitke na diplomi ili vjenčanju. S druge strane, paketi su osmišljeni na način da se sadržaj iz boxa koristi dok se uz njega ispija čaša dobrog vina, a naljepnica se prilagođava prema određenoj prigodi.

Nadora Creative Studio

Primjerice, božićni paketi XMAS BOX FOR HER i XMAS BOX FOR HIM idealan su dar za sve ljubitelje blagdanskog ugođaja, dok će MULLED WINE BOX oduševiti svakog zaljubljenika u kuhano vino. Dodatke za pripremu najfinijih medenjaka uz ispijanje dobrog vina pronaći ćete u XMAS SWEET HOME BOXU, a atmosferu Božića najbolje će dočarati SANTA’S FAVORITE BOX, u kojem se nalaze vino s porukom i božićna svijeća, ručno rađena čokolada i gnom. Ostalu ponudu možete otkriti na društvenim stranicama brenda. Za sjajne fotografije vina i poklon paketa zaslužna je iz Iva Šipoš iz studija Blacksheep Cinema.

Nadora Creative Studio

Nova vina u ponudi

Brend surađuje s nagrađivanom slavonskom Vinarijom Grozdanović, koja je posvećena proizvodnji kvalitetnih vina oblikovanih prema ukusu modernih potrošača. U ponudi Nadora Creative Studija dostupne su tri vrste: graševina, rosé i cuvée (spoj dvije sorte vina – Merlota i Cabernet Sauvignona).

Nadora Creative Studio

Besplatna poštarina i pokloni iznenađenja

Povodom prve godine od otvorenja u razdoblju od 1. do 6. prosinca svi kupci dobit će besplatnu poštarinu za sve narudžbe, a očekuje ih i niz nagradnih igara. Ovo je odlična prilika da potražite božićne darove i na vrijeme se pripremite za nadolazeće blagdane.

Nadora Creative Studio

Proslavite prvu godinu rada s domaćim kreativkama, iskoristite pogodnosti koje nude i svoje najdraže razveselite zanimljivim i originalnim poklonima sa simpatičnim porukama.

Proizvodi se mogu naručiti na Instagram profilu, Facebook stranici ili putem e-maila studio.nadora@yahoo.com.