FOTO by H&M

Moda

Nadolazeći Halloween party ne možemo zamisliti bez nove H&M kolekcije!

Viktoria Šafranić 20. listopada 2020.

Ovi odjevni komadi zrače šarmom, moći i samopouzdanjem...

Može li se samopouzdanje pronaći i njegovati kroz odjeću koju nosimo? Iz potrebe za jedinstvenim haljinama koje zrače, uzdigao se ženstveni i izazovni britanski brend The Vampire’s Wife.

U suradnji s poznatim high street brendom H&M, novom kolekcijom žele vam dobrodošlicu u tajanstveni svijet mračnog glamura, neobuzdanog slavlja ženstvenosti i ženske siluete.

Kroz ovu kolaboraciju, dizajnerski tim pokazao je svoju mračnu stranu i naglasak stavio na tamne boje, istaknuta ramena i volane, upotpunjene crnim baršunom i čipkom s primjesom svjetlucavog srebra.

Neka ovaj Halloween party bude počašćen vašom prisutnošću u jednoj od četiri zanosnih haljina. Jeste li više za mini verzije ili elegantnu dugu siluetu, tu odluku prepuštamo vama.

Najposebniji artikl iz ove linije definitivno je plašt koji će se rasprodati u trenu. Ovaj novitet spoj je gotičkog stila i romantike te na najbolji mogući način utjelovljuje ženstvenost.

Ovratnik je napravljen od baršuna koji završava dugim vezicama, a koje se sprijeda mogu pričvrstiti u mašnu. Definirana ramena s oblogom od organze dodatno naglašavaju seksi look.

Osim šarmantnih haljina i neodoljivog plašta, za oko su nam zapele i čipkaste rukavice bez prstiju, djelomično izrađene od recikliranog poliamida koji sadrže svjetlucave metalne niti. Kombinirajte ih s jednim od ovih odjevnih komada ako želite postići najoriginalniji finalni touch.

Neka ova Noć vještica bude najluđa do sad, popraćena modnim favoritima koji 22. prosinca stižu na police H&M-a.

Za detaljnije informacije o novoj H&M x The Vampire’s Wife suradnji, posjetite službenu stranicu brenda.