FOTO by Amazon

Zabava

Nadogradite svoj trampolin vodenim prskalicama i uživajte u osvježenju!

Mia Vodopija 27. lipnja 2022.

Krenite u izradu nečega u čemu možete uživati sa svojim najmilijima u toplim ljetnim danima

Ako imate veliko dvorište, trampolin i htjeli biste da vaša djeca uživaju kao nikada ovog ljeta, imamo super ideju za vas!

Prošle godine smo pisali o krevetu na trampolinu, ali ovo vrelo ljeto nas je natjeralo da se rashladimo do maksimuma!

Photo: Copy-Kids

Sada je vrijeme za igre na otvorenom. Zamislite da pripremite ovaj poklon za dječju zabavu. Djeca će biti toliko sretna da neće znati što napraviti.

DIY: Pretvorite svoj trampolin u vanjski krevet i uživajte u noći pod zvijezdama

Zabava je zagarantirana na trampolinu uz prskalice za vodu koje će smanjiti temperaturu na 25 stupnjeva! Već sada znamo da će vaša djeca provesti fantastično vrijeme sa svojim prijateljima.

Amazon.com

Ove vodene prskalice su jednostavne za instalaciju – crijevo za prskalice odgovara bilo kojem promjeru trampolina i izravno je povezan s mrežom.

Za potpuno montiranje sustava trebat će vam relativno kratko vremena, a dobra stvar je da se vezice mogu demontirati i ponovno upotrijebiti.

Amazon.com

Ovaj rashlađujući trampolin, odnosno vodeni sustav je siguran i jednostavan za upotrebu – crijevo za vodu je postavljeno na vanjsku stranu mreže za trampolin, tako da ga vaše dijete slučajno ne zgrabi tijekom skakanja.  

Instalirajte crijevo na trampolin, a zatim ga spojite na vrtno crijevo, otvorite slavinu i pustite vodu da zabava započne.

Neka se vaša djeca vesele sa svojim prijateljima uz ovaj odlični rashlađujući vodeni trampolin.

Izdvojite desetak minuta i krenite već sada u izradu nečega u čemu možete uživati sa svojim najmilijima u toplim ljetnim danima.