FOTO by JYSK

Dekor

Nadahnuta proljećem nova Nordic Mood kolekcija donosi optimizam i svjetlije dane

admin 12. ožujka 2021.

Svojom kolekcijom JYSK nam poručuje "Poželimo proljeću dobrodošlicu!"

Sve što je lijepo kratko traje, a ono što nam je mrsko može trajati vječnost. Većina nas složit će se da je ova zima trajala beskonačno, a najveći uzrok tome je situacija koja nam je uskratila malene stvari koje nas čine sretnima.

No koliko god trajala i ona će uskoro završiti i pred nama je val pozitive koje proljeće nosi sa sobom.

Za malo više od dva tjedna i službeno ulazimo u godišnje doba u kojem će sunce okupati svaki kutak koji nam se do sada činio sivim i monotonim.

Potrebna nam je pozitivna energija, a drveće u cvatu, cvrkut ptica i ispijanje kavice na terasama u laganim haljinicama provjeren je recept za doći do nje.

Pozitivnu energiju iz prirode unesite i u svoj dom, a kombinacija jednostavnih detalja i toplih proljetnih boja čini odličnu strategiju. 

Svojom novom Nordic Mood kolekcijom JYSK nam poručuje “Poželimo proljeću dobrodošlicu!”

Kao svaki pristojni domaćini zimu ćemo ispratiti sa stilom, a prvi korak je pohrana svega što asocira na nju. 

Dekorativne, ali funkcionalne kutije posljednjih godina predstavljaju odlično rješenje za tradicionalno pospremanje i doček proljeća u trendu.

Nordic Mood kolekcija uključuje proizvode koji u naše domove donose više udobnosti i više svjetla pa tako i ove kutije dolaze u prirodnim bojama koje su odlična podloga za sve što slijedi.

Tople boje, nadahnute proljećem…

Neka mjesta na kojima se opuštate budu ispunjena toplim i veselim bojama koje će vaše jutarnje ispijanje kavice, čitanje knjige ili gledanje omiljene serije ispuniti pozitivom.

Sva radost proljeća dolazi oslikana na dekama i jastucima čije će grafike i motivi upotpuniti svaku vašu gore navedenu aktivnost.

Uz meke tkanine u sklopu Nordic Mood kolekcije pojavljuju se zanimljive teglice idealne za sadnju prvih proljetnica.

Oplemenite vaš dnevni boravak daškom zelenila u vidu sadnica koje će kroz nekoliko mjeseci krasiti vašu terasu ili balkon. 

Blagovaonica okružena prirodnim detaljima….

Unutar nove kolekcije možete pronaći dekoraciju koja će svaki vaš obrok pretvoriti u piknik u prirodi.

Drveni pladanj, svijećnjaci i prostirke za stol od prirodnih materijala u zemljanim tonovima pravi su pogodak kojim ćete vašu blagovaonicu pripremiti za prve zrake proljetnog sunca.

U novoj Nordic Mood kolekciji pronaći ćete detalje i dekoraciju koji će unijeti više svjetla i udobnosti u vaš dom kako bi početak proljeća bio što pozitivniji i radosniji.

Proizvodi su dostupni u JYSK trgovinama i na JYSK.hr.