Moda

Nabrane ručke ultimativni su hit! Čekirajte Stradivarius torbice od 119,90 kuna!

Viktoria Mikulić 11. rujna 2020.

Model camel boje jednostavno moramo imati!

Crna i smeđa najzastupljenije su boje u jesensko-zimskom periodu. Ponekad volimo u naš svakodnevni look dodati i neke druge tonove poput maslinasto zelene, burgundi i mustard žute, no najčešće u vidu odjevne kombinacije.

Što se tiče najdražih ženskih modnih dodataka, torbica, većina nas igra na sigurno i biramo zagasite boje koje se s lakoćom stapaju uz svaki outfit.

View this post on Instagram

Detale ✨ #details #bracelet

A post shared by Nina Matysiak (@nnmatysiak) on

Stradivarius nas već godinama oduševljava bogatom ponudom accessoriesa, čiji je dizajn u skladu s najnovijim trendovima, dok su cijene iznimno pristupačne.

Torbe najpoznatijih robnih marki malo tko si može priuštiti, stoga nam high street brendovi poput ovog omogućuje sličan dašak luksuza po pristupačnim cijenama.

Upravo su izbacili model koji nalikuje primjercima s modnih pisti, a koji bi mnoge fashionistice odmah prigrlile. Uz mikro torbice, u novoj sezoni glavnu ulogu imaju klasični modeli s detaljem nabrane kožne ručke koja ih u trenu pretvara u najženstveniji detalj.

Torbica u camel boji upečatljiva je u svakom pogledu i ako želite u tmurne jesenske dane unijeti malo svjetlosti, onda biste definitivno trebali nabaviti ovaj chic model.

Crna pak neće iskakakti iz mase, već će na gradske ulice donijeti suptilnu eleganciju koja naglasak stavlja na odjevne predmete.

Po cijeni od 119,90 kuna, ove torbice mogle bi vrlo brzo nestati s polica i postati modne suputnice uz pregršt jesenskih kombinacija. Za više detalja, posjetite njihovu službenu stranicu.